Een grootgeschapen, rijke seksgod!

Wat willen vrouwen in bed? U moest eens weten hoe vaak daar (door mannen) op gegoogeld wordt.

Het draait niet alleen om techniek, timing of temperament.

Vrouwen zijn net als mannen evolutionair geprogrammeerd.

Bij de ene man kan zij een koelkast zijn in bed, terwijl bij een ander de tijger in haar ontwaakt tussen de lakens. Grrrrr…………

Het tijdschrift ‘Evolution and Human Behavior’ zette de zaken eens op een rijtje.

Het zijn toch vooral ‘buitenkantzaken’ die vrouwen sneller tot een orgasme brengen. Size doesn’t matter? Nee niet voor de daad ‘an sich’, maar het visuele aspect van de aanblik van een flinke jongeheer doet wel degelijk z’n werk. Dat legde professor Stuart Brody van de University of the West of Scotland bloot. Vrouwen bereiken sneller een orgasme als een man een lange penis heeft.

Verder blijkt uit een studie van Prof. Thomas Pollet van de VU in Amsterdam dat vrouwen eerder klaarkomen wanneer ze de lakens delen met een rijke man. Zo’n op materieel gebied aantrekkelijker partij (voor haar en d’r nageslacht), zorgt voor heftiger seks, dat er toe leidt dat zij eerder aan haar trekken komt en sneller zwanger raakt. Hiermee is voor eens en voor altijd aangetoond dat golddiggers al zo oud als de wereld zijn.

Uit onderzoek van de Pennsylvania State Universiteit (VS) blijken ook knapheid en mannelijkheid van invloed op de vrouwelijke lusten. Aantrekkelijke en macho-mannen brengen vrouwen het hoofd op hol. Ook mannelijke dominantie zorgt ervoor dat vrouwen ~vaak nog voordat de man zelf klaarkomt~ een hoogtepunt bereiken.

Seksuele opwinding en een orgasme stimuleren de aanmaak van het hormoon oxytocine, wat niet alleen een emotionele band creëert, maar er volgens wetenschappers voor zorgt dat sperma makkelijker naar de eileiders wordt getransporteerd. Hoe heftiger de seks, hoe sneller dit zal resulteren in een zwangerschap. Menig buitenechtelijk kind is geboren uit een gepassioneerd ‘vluggertje’ met een man die aantrekkelijker, mannelijker, rijker en/of machtiger was dan de eigen partner.

Tenslotte bleek uit grootschalig onderzoek van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health dat mannen die goed communiceren met hun vrouwelijke partner ook veel meer ‘klaarmaken tussen de lakens’.

Kortom, op de vraag: wat willen vrouwen dan? is het antwoord: een rijke, grootgeschapen, mannelijke man die er wat van kan!

PS Laat u als heer niet uit het veld slaan door de veeleisendheid der dames en neem het hen niet te kwalijk. Het is een door de natuur meegegeven mechanisme ter evolutie en instandhouding van de menselijke soort.

Lees ook:Met een macho komt een vrouw sneller klaar dan met een tedere minnaar
Lees ook:Het vrouwelijk orgasme betekent: welkom aan boord!
Lees ook:Vrouwen komen vaker klaar met een man die haar vriendinnen ook begeren
Lees ook:Millennials worstelen met seks
Lees ook:Haar kreunen tijdens de seks geeft hem een orgasme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>