Vrouwen faken orgasme om te voorkomen dat manlief vreemdgaat

Naar hoe vaak en waarom vrouwen hun orgasme faken is al vaak onderzoek gedaan.

Het zou zjjn omdat ze dan sneller va de seks af zijn of om het ego van hun sekspartner op te peppen.

Daar komt vanaf nu een nieuwe reden bij: vrouwen doen alsof ze klaarkomen om te voorkomen dat hun man zijn (en haar) gerief buiten de deur zoekt……..

Tot die conclusie komen wetenschappers van de universiteiten van Columbia en Oakland na een enquête onder 453 vrouwen tussen de 18 en 46 jaar, die minmaal een half haar een vaste relatie hadden.

Ruim de helft gaf toe dat ze weleens een orgasme faken. Dit was ook de groep die vaker twijfelde aan de ontrouw van hun partner. Bovendien bleek het faken slechts 1 van de strategieën te zijn om ontrouw te voorkomen.

Zij gaven namelijk ook toe dat ze zich vaak mooi maakten voor hun partner en hem in de gaten hield. Ze deinsden er ook niet voor terug om vrouwen die interesse toonden in hun partner daarover aan te spreken.

Onderzoeksleidster Farnaz Kaighobadi: “Vrouwen faken dus niet alleen om het ego van hun partner te boosten, maar ook om hem geïnteresseerd te houden en om ervoor te zorgen dat hij haar niet verlaat voor een andere vrouw.”

Lees ook:Vrouwen die orgasmes faken, gaan vaker vreemd
Lees ook:Joy is eerste Nederlands Kampioene Orgasme Faken
Lees ook:Actrices gaan vaker vreemd
Lees ook:De helft van de NL vrouwen kan haar orgasme uitstekend acteren
Lees ook:Heren: wees toch blij dat je vrouw haar orgasme faket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>