Vrouwen worden net zo gelukkig van soppen als van seks

‘Niet lullen, maar poetsen’ is een typisch Rotterdamse uitdrukking en geeft volgens de kenners ook goed de no-nonsense mentaliteit weer van de bewoners van de havenstad.

Ondanks veel geruzie over taakverdeling in relaties, blijkt dat vrouwen nog steeds erg gelukkig worden van een schoongemaakt huis.

Het scoort op de geluksschaal zelfs net zo hoog als seks………….

Zo blijkt uit het zogenaamde Satisfaction-onderzoek van Reebok onder 3000 vrouwen in o.a. Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Het huis schoonmaken en activiteiten tussen de lakens kregen beiden 65%.

Lachen met vrienden (74%) geeft nog een tikkie meer geluk dan op vakantie gaan (73%). Het bed verschonen (65%) geeft meer voldoening dan het kopen van een nieuwe handtas (41%) of het krijgen van dure sieraden (39%).

83% van de vrouwen denkt gelukkiger te zijn met een betere conditie. Daarentegen werkt slechts 41% daar ook daadwerkelijk aan. 39% wandelt een half tot 1 uur per dag, en bijna alle vrouwen (91%) verkiest een goede gezondheid boven een lager gewicht. Tenslotte is 19% is tevreden over haar voorkomen.

Lees ook:Seks is weer effe wennen na de vakantie
Lees ook:Vrouw blijft wel 12 uur happy na de seks
Lees ook:F*ck: juist op vakantie vrijen vrijgezelle vrouwen onveilig
Lees ook:Waarom vrouwen op vakantie zoveel casual sex hebben
Lees ook:Goede orgasmes maken vrouwen gelukkig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>