Nederlanders willen meer sexperimenteren

De absolute afknapper in bed voor zowel mannen en vrouwen is een stinkende partner.

Daarna volgt voor vrouwen een minnaar die alleen bezig is met zijn eigen genot en voor mannen een vrouw die niet ‘in’ is voor seksuele experimenten…….

Zo blijkt uit een onderzoek van het panel van porna-zender DUSK, waarover Vrouwonline bericht.

Op de vraag ‘Wat is jouw absolute afknapper in bed?’ antwoordde een overgrote meerderheid van zowel vrouwen (49%) als mannen (54%) een onfrisse geur. Op de 2e plaats staat voor vrouwen een minnaar die te veel aan zichzelf denkt. Mannen vinden het vervelender als een vrouw niet open staat voor iets nieuws.

Zowel mannen als vrouwen vinden het belangrijk om hun bedpartner te pleasen. Zo beweert 56% van de mannen alleen hun bedpartner te bevredigen en niet aan zichzelf te denken. Slechts 28% van de vrouwen doet hetzelfde, maar bijna 40% kreunt weleens extra hard om het hem naar de zin te maken. Dan is er nog de 21% die nooit iets doet alleen maar om hun partner te plezieren.

Steeds meer mensen maken tegenwoordig zelf seksfilmpjes. Eenderde van de ondervraagde mensen geeft toe er ooit een te hebben gemaakt. Het merendeel daarvan is alleen voor eigen gebruik, slechts 7% is bedoeld om te uploaden op het internet of met anderen te delen.

Opmerkelijk is dat van de ondervraagde vrouwen 43% weleens een seksfilmpje heeft gemaakt, tegen 30% van de mannen. Van de mensen die dat nog nimmer deden, bekent een meerderheid (40%) dat ze dit eigenlijk wel heel opwindend vinden. Namelijk 45% van de heren en 30% van de vrouwen.

Lees ook:Porno kijken doen we vaker met de mina(a)r(es) dan met de partner
Lees ook:Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner
Lees ook:‘Schatje, ik moet helaas weer overwerken…’
Lees ook:De (spiegel)gladde venusheuvel blijft favoriet
Lees ook:Kwart vrouwen faket orgasmes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>