Liever geen seks dan dik worden!

De tijdschriften staan vol afslanktips en buikspieroefeningen.

Het is weer bikinitijd… 82% van de vrouwen voelt de druk om op dieet te gaan.

Maar liefst tweederde gaat liever door het leven zonder seks, dan rondlopen met een maatje meer…

Magazine Shape en FitSugar hielden een enquete onder vrouwen om te ontdekken wat ze zouden opgeven in ruil voor een ‘strak zomerlijf’.

Vrouwen zijn het minst tevreden over hun buik. 50% is niet blij met de buikspieren, tegenover 29% die baalt van de dijen.  Gek genoeg vindt 47% van de vrouwen buikspieroefeningen wel de ‘fijnste’ fitness oefening om te doen…

Fotoshoots, magazinecovers en zelfs vakantiekiekjes van vriendinnen op Facebook maken heel wat vrouwen onzeker. Hierdoor neemt de druk om af te vallen alleen maar toe. 90% van de Shape-lezeressen zegt nooit een getagde bikinifoto van zichzelf op Facebook te ‘liken’. 44% zou een dergelijke tag zelfs meteen verwijderen.

Gelukkig voelt 50% van de vrouwen zich wel op haar gemak in bikini bij haar beste vriendinnen. 18% voelt zich ook prima bij ‘gewone’ vrienden en kennissen. 10% zit helemaal goed in haar vel, en voelt zich in bikini ook tussen wildvreemden op helemaal op haar gemak.

Uit de enquete blijkt tot slot dat we ons nog niet helemaal bikini-klaar voelen. 79% wil nog 3 kilo afvallen voor het begin van de zomer. 60% gaat diëten, 53% telt calorieën, 22% bant koolhydraten en 15% kiest een ‘andere strategie’.

Lees ook:De meest sexy bikini OOIT
Lees ook:Sofia Vergara doet triootje met Sharon Stone & John Tuturro
Lees ook:Spontaan een (sp)orgasme tijdens het sporten
Lees ook:Kim Holland doet traditionele nieuwjaarsduik topless
Lees ook:Sensationeel in de Arabische wereld: covermodel in bikini

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>