Vrouwelijke olympiërs moeten vooral seks hebben voor de wedstrijd!

Bij de oude Olympische Spelen was het gebruik dat de atleten zich moesten onthouden van seks voor de wedstrijden.

Maar daar betrof het mannen.

Er is altijd veel discussie geweest rond activiteiten tussen de lakens en het effect ervan op de activiteiten in de topsport, maar vooral vrouwen kunnen hun goddelijke gang gaan……..

Uit recent onderzoek, gepubliceerd in de ‘Clinical Journal of Sport Medicine’, blijkt dat vrijen voor de  wedstrijd geen invloed heeft.

In de testfases werden mannelijke atleten tussen 18 en 45 jaar getest op kracht, evenwicht, reactiesnelheid, lenigheid en zuurtstofefficiëntie. De ene helft had 6 dagen geen seks, terwijl de andere groep de nacht voor de test ‘moest’ vrijen. Er kon geen negatieve invloed van worden gemeten.

Als het op vrouwelijke sporters aankomt, wordt seks zelfs als zeer positief gezien. “We geloven dat vrouwen betere prestaties leveren na een orgasme, zeker bij hoogspringen en lopen. Hoe meer orgasmes, hoe groter de kans op goud”, aldus Alexander Olshanietzky, ploegarts van het Israëlische team tijdens de spelen in Atlanta in 1996.

De impact die seks al dan niet heeft, hangt natuurlijk af van de persoon en de intensiteit en duur van de vrijpartijen. “Wie een hele nacht gaat feesten als beesten zal natuurlijk niet voldoende slaap krijgen en niet goed genoeg gericht zijn op de sportprestatie”, relativeert Martin Milton, psychotherapeute aan de universiteit van Surrey.

Lees ook:De naakte Olympische Spelen
Lees ook:Het Olympisch dorp is 1 grote orgie van topsporters
Lees ook:Sex and the Village: 10.000 olympiërs krijgen 15 condooms de man / vrouw
Lees ook:Naakte Olympische Spelen in Rio
Lees ook:Fris en fruitig vrijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>