De sex was beter met je ex

Seks met je ex: sommigen kunnen dat als een verwerkinsproces doen, om op den duur makkelijker afscheid te nemen.

Veel vrouwen kunnen dit echter beter niet doen, omdat de seks met die ene ex nou juist zo duivels lekker was, maar voor de rest was hij een lul.

Dat wil zeggen dat veel vrouwen niet getrouwd zijn met ‘de beste seks uit hun leven’. En dat levert dan sentimentele erotische (dag)dromerij op…….

38% van de vrouwen verlangt namelijk nog steeds naar de fantastische seks met een ex-partner, zo blijkt uit onderzoek van seksspeeltjesverkoper Lovehoney. Bij mannen is dat met 29% minder het geval.

“Het gras is groener aan de andere kant, zo zegt men wel eens, en dat is niet anders op het gebied van seks”, zegt seksexperte Tracey Cox, die de enquête uitvoerde.

“Niet elke vrouw trouwt met de beste seks uit haar leven. Ze stellen meer ‘verstandige’ vragen: zal hij trouw zijn en een goede vader voor mijn kinderen”, aldus Cox. “Ik krijg veel mailtjes van vrouwen die zeggen dat ze van hun man houden, maar nog steeds fantaseren over seks met een ex. Ze hebben geen spijt van hun keuze, maar missen wel de fantastische vrijpartijen van vroeger.”

Toch hoeft de meerderheid van de mannen zich geen zorgen te maken. Aangezien éénderde de seks van vroeger tijden mist, wil dat ook zeggen dat tweederde wél getrouwd is met de beste seks uit haar leven. Bij mannen is dat zelfs 71%.

Volgens Cox heeft die tendens te maken met een verhoogd bewustzijn van vrouwen met betrekking tot seks. Als ze niet tevreden zijn, dan durven ze dat zeggen.  Dat is volgens haar deels te danken aan de populariteit van boeken zoals het erotische ‘Fifty Shades of Grey’, die helpen bij het creëren van een gezonde seksuele omgeving.

Maar ondanks het succes van ‘Fifty Shades’ en de bijhorende aanmoediging voor vrouwen, zijn het toch nog steeds de mannen die hun partner aanzetten om iets nieuws te proberen. 26% van hen zei dat ze hun beste seks ooit hadden bij het )s)experimenteren, ten opzichte van 17% van de vrouwen.

Lees ook:Kim Cattrall (Samantha uit SATC) dacht vroeger dat ze aseksueel was
Lees ook:Fifty Shades Of Grey Sextoys are hot (or not?)
Lees ook:Geen seks in ‘Vijftig tinten grijs’ – verfilming
Lees ook:De eerste prijs-/vergelijkings-site van seksartikelen is een feit
Lees ook:Het leger der aseksuelen groeit I

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>