Mannen die lingerie kopen voor hun geliefde: slaafs, sletterig of sereen?

Sommige mannen vinden het heerlijk om met hun handen langs de beha’s in een lingeriewinkel te gaan en de strings door hun vingers te laten glijden.

Maar velen weten de exacte maat helemaal niet van hun vrouw of vriendin en ook met de stijl van een setje slaan ze gauw de plank mis……..

Zo blijkt uit een onderzoek van lingeriemerk ‘Passionata’.

Hoewel 8 van de 10 vrouwen zegt graag verrast te worden door hun partner met nieuwe lingerie, meldt 71% van hun mannen dat dit hen stress bezorgt. Maar ook 66% van de dames is er niet gerust op wanneer hun partner een beha voor hen aanschaft.

70% van de vrouwen en 69% van de mannen vreest dat heren de verkeerde maat kopen. 90% van de mannen wil geen eenvoudig ontwerp: ze willen juist met een sexy presentje aankomen. 38% van de vrouwen droomt van een trendy beha of slipje. 56% van de heren daarentegen wil een zwart of rood setje met kant en jarettelles kopen, maar de helft van hun partners zit daar niet op te wachten.

Passionata-consulente Sandra Dyke zegt dat lingerie voor de partner kopen toch niet zo moeilijk is. “Kijk naar wat je geliefde al in de kast heeft om de juiste maten te kiezen. Controleer ook het merk, als zij een bepaalde voorkeur heeft, kun je daar het beste iets nieuws van kopen. Ook moeten mannen letten op de stijl. Doe een beroep op de kennis van de verkoopster. Vertel haar welke maat en merk je geliefde draagt, dan kan zij je adviseren. Vraag ook welke setjes populair zijn en verlies de kassabon niet!”

Wie toch twijfelt over een beha, kan voor een sexy hemdje gaan, dat is makkelijker. En helemaal veilig is een cadeaubon. Als je vrouw of vriendin helemaal geen sexy lingerie in haar kast heeft liggen, dan houdt ze daar waarschijnlijk helemaal niet van. Koop dit dan ook niet als cadeau.

Lees ook:Column: Man over vrouwenlingerie
Lees ook:Nederlandse vrouwen onderschatten hun boezem
Lees ook:Meloenen, pompelmoenen of citroenen. Lingerie-les voor mannen…
Lees ook:Studenten helpen vrouwen borsten opmeten
Lees ook:Veel vrouwen heben een sexy slipje in hun handtas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>