Vieze voeten zijn de grootste afknapper voor seks

De zomer ligt weer achter ons en dat heeft alleen maar nadelen in mijn perceptie en 1 voordeel: iedereen gaat weer normaal bedekt over straat.

Wat ik afgelopen zomer weer aan birkenstocks gezien heb met gele te lange nagels erin of vrouwen in aardige teenslippertjes met dan afgeschilverde nagellak.

Of voeten die toch minmaal een avond in de chloor moeten, teneinde ze weer toonbaar te hebben. Blijkbaar was ik niet de enige die al dat smerigs laag bij de grond signaleerde.

Voor zowel mannen als vrouwen zijn voeten het minst aantrekkelijke lichaamsdeel. Bij vrouwen is de (min-)achting hiervoor zelfs van invloed op haar zelfvertrouwen en seksleven……….

Dit blijkt uit onderzoek van een voetverzorgingsmerk Footner onder 2000 mannen en vrouwen.

Ruim 40% van de vrouwen geeft aan onverzorgde voeten de grootste afknapper te vinden. Eenderde van de mannen sluit zich hier bij aan.

Meer dan tweederde van de vrouwen schaamt zich voor de staat van haar voeten. Eenvijfde geneert zich zelfs dusdanig dat ze het tonen van haar blote voeten zo veel mogelijk vermijdt.

Tweederde voelt zich zelfverzekerder als haar voeten mooi verzorgd zijn. Het dragen van torenhoge hakken is vaak de oorzaak van ingegroeide nagels, blaren en eksterogen. Toch is de liefde te groot om ze in de kast te laten staan: bijna eenderde geeft toe pijnlijk schoenen te dragen om er goed uit te zien.

Mijn advies aan vrouwen, maar ook aan mannen: als je het zelf niet lukt, ga dan lekker naar de pedicure en het boeltje knapt zienderogen op. Je ‘onderdanen’ zijn dan echt weer om te zoenen!

Lees ook:Vandaag is het de geilste dag van het jaar!
Lees ook:Henny Huisman en zijn erfelijke voeten-fetish
Lees ook:Broeierige warmte van deze week verhit ook de sekszin
Lees ook:Vrouwen hebben in de zomer (b)(h)etere seks dan in de winter
Lees ook:Mannen zijn te bescheiden over hun seksuele prestaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>