Goede seks zorgt voor een betere carrière

Een goed seksleven levert bevredigde werknemers op.

Die hebben meer energie, creativiteit en ambities en dus zullen zij succesvoller zijn in hun loopbaan……..

Studies zouden een verband aantonen tussen een verbeterde gemoedstoestand dankzij meer seks en prestaties op werk, beweert de ‘dildojuwelier’ lelo.com.

Veel werknemers hebben het gevoel dat zij worden onderbetaald. Volgens onderzoek uit 2003 kan dat negatieve gevoel worden gecompenseerd door goede seks te hebben. 1x per week de liefde bedrijven in plaats van 1x per maand, geeft hetzelfde tevreden gevoel als het krijgen van opslag.

Ook zou goede seks leiden tot meer promoties, worden werknemers er tot 31% productiever van en wel 3x creatiever. En het werkt 2 kanten uit: succesvolle mensen krijgen ook nog eens een hoger libido.

Een kwart van de vrouwen gaat negatieve gevoelens te lijf met winkelen, maar seks is minstens zo effectief en zeker goedkoper. Seks helpt tegen een laag zelfbeeld. En dat kan weer belangrijk zijn voor je carrière, want zelfverzekerde mensen worden minder snel onderbetaald.

Partners die dagelijks zoenen en knuffelen, kunnen stress beter hebben dan stellen die dat niet doen. Bij affectie komt het ‘knuffelhormoon’ oxytocine vrij en dat ontspant.

Lees ook:Seksles op kosten van de baas
Lees ook:De meisjes zijn vaak geiler dan de jongens
Lees ook:Sporten is goed voor je seksleven
Lees ook:Testosteronpleister werkt in helft gevallen beter dan Viagra
Lees ook:Vrouwen strippen voor het geld, mannen gaan bloot voor hun ego

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>