Vrouwen die pijpen zijn van het type ‘sex, drugs, rock & roll’

Het uitgangspunt van een studie was om erachter te komen of vrouwen die aan orale seks doen, minder inwendige ontstekingen aan hun voortplantingsorganen hebben.

Uitgaande van de theorie dat het lichaam van een vrouw daardoor kan ‘wennen’ aan de bacteriĆ«n van de partner, voordat deze in contact komen met de baarmoeder.

Het goede nieuws is: ja, dat klopt. Ook lijken pijpende dames minder vaak gonoroe op te lopen. Maar er is nog meer aan de hand…….

Zo bleek uit het onderzoek onder 619 vrouwen door de NHS Trust in Groot Brittanniƫ.

Alle vrouwen vulden naast een medische check een vragenlijst in over hun leven en ook daar kwamen opmerkelijke dingen uit.

De gezondsheidswinst die ze boeken door orale seks, doen vrouwen op andere vlakken weer teniet. Zo blijken ze vaker te drinken en te roken. Ook drugsgebruik komt bij deze groep vaker voor.

Goed noch slecht voor de gezondheid was de ontdekking dat vrouwen die vaak orale seks hebben gemiddeld meer partners hebben en vaker met een man tussen de lakens te vinden zijn dan vrouwen die hun kaken op elkaar houden.

Opmerkelijk: (Britse) zwarte vrouwen bleken vrijwel nooit orale seks te hebben.

Lees ook:Beffen en pijpen kunnen dodelijk zijn!
Lees ook:Nederlandse jongeren sextingen niet zoveel
Lees ook:Hyper-sms’ende pubers hebben eerder en meer seks
Lees ook:De pretsigaret werkt uiteindelijk niet in bed
Lees ook:Toename hoofd- en halskanker onder jongeren t.g.v. orale seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>