Lente? Vrouwen willen dit weekend met hun minnaar naar Drenthe!

Het voorjaar wil maar niet komen. Nog nimmer was het zo koud in de week voor pasen, het feest van nieuw leven.

Met Pasen zetten we over het algemeen de bloemetjes buiten, maar ook dat moet allemaal nog even wachten.

Vrouwen dromen er daarom van dit weekend in de warme armen van hun minnaar te kunnen doorbrengen.

En dan het liefst ‘verstopt’ in een rustig hoekje Nederland……..

VictoriaMilan.nl, een online datingsite voor mensen met een partner die op zoek zijn naar een affaire, onderzocht met wie vrouwen de Pasen het liefst doorbrengen.

Hoewel 83% aangeeft het geen probleem te vinden om Pasen met de vaste partner door te brengen en geen extra spanningen te verwachten, omdat ze de feestdagen samen doorbrengen, geeft 56% wel aan het liever met haar minnaar te zijn.

Bij navragen over de gewenste bestemming geeft 26% aan vooral graag met de minnaar naar een hutje in de bergen te gaan en 24% kiest voor een weekendje weg naar een afgelegen dorpje.

Het is natuurlijk geen verrassing dat vrouwen kiezen voor een weekendje weg in een ‘verlaten’ omgeving. Hoewel een geheime relatie vrijwel altijd binnenskamers plaatsvindt, is er altijd de hunkering naar iets meer dan een middag of avondje in bed.

Vrouwen houden van het volledige pakket: aandacht, samen eten en drinken en dan de daad. Dit in tegenstelling tot mannen die hier makkelijker en sneller toe overgaan. Juist doordat er bij een affaire maar korte tijd met elkaar doorgebracht kan worden, ontstaat bij vrouwen vaak een verlangen naar meer. En vrouwen kiezen graag voor veilig, dus als dat kan in een dorpje zonder de kans om bekenden tegen te komen, dan staat dat hoog op de verlanglijst.

Als we kijken naar de plannen van vrouwen voor het komend paasweekende, dan realiseert een aanzienlijk deel ook daadwerkelijk de plannen met haar minnaar. Een kwart gaat een weekendje naar een afgelegen stekje.

Lees ook:Weekendje weg goed voor seksleven
Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Vrouwen gaan vreemd in de Valentijnsnacht!
Lees ook:Vreemdgaan blijkt enorm goed voor de lijn!
Lees ook:Stuur eens een overspelkaartje naar je minnaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>