Een koninklijke affaire? Mannen willen Maxima, vrouwen Philipe van Spanje

Heel Nederland is in koninklijke sferen. En alle Europese staten leven een beetje mee. Velen van hen zullen ook morgen de Nieuwe Kerk binnenstappen om getuige te zijn van de inhuldiging van Koning Willem Alexander.

Prins Felipe van Spanje is de meest sexy kroonprins van Europa en Maxima is de meest begeerde prinses…….

Het eerste blijkt uit onderzoek onder 1547 vrouwelijke leden van VictoriaMilan.nl, de online datingsite voor mensen met een partner, die op zoek zijn naar een affaire.

26% van de dames verkoos de Spaanse troonopvolger met zijn zuidelijke looks als favoriet. De Spanjaard wordt op de voet gevolgd door de Zweedse kroonprins Daniel (25%) en Groothertog Guillaume van Luxemburg (21%). ‘Onze’ Willem-Alexander staat op de vierde plaats met 16%.

Minder goed nieuws is er voor Prins Charles van Engeland: slechts 0,6% vindt hem nog aantrekkelijk. Ook prins Alois van Liechtenstein komt er bekaaid vanaf: 0,2% noemt hem het meest sexy.

De 1954 mannelijke Victoria Milan-respondenten verkozen prinses Máxima als knapste prinses (21%). Prinses Victoria uit Zweden bekleedt de tweede plaats met 19% en de Noorse Mette-Marit staat op drie met 17% van de stemmen.

De minst favoriete royale dame is Groothertogin Stéphanie De Lannoy van Luxemburg: slechts 1,2% van de mannelijke respondenten krijgt het warm van haar.

Lees ook:Vreemde Fetish: scheten laten in gezicht
Lees ook:Overspelige mannen glijden wel op de politica’s van de wereld
Lees ook:SM- en Gothic-outfits helpen je het snelst aan seks
Lees ook:Koninklijk overspel
Lees ook:Victoria’s Secret -model benoemd tot ‘meest sexy vrouw ter wereld’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>