‘Vrouwen met tatoeages willen eerder seks’

Vrouwen die hun lichaam versierd hebben met permanente inkt zijn door mannen ook makkelijker te versieren. Dat is niet mijn mening, maar die van een Franse hoogleraar en hij legt ook uit waarom………

Professor Guéguen deed er onderzoek naar op de stranden van Bretagne in de zomers van 2008 en 2009.

11 vrouwen van in de 20 bezochten tijdens de zomer 20x het strand. Tijdens de helft van deze bezoekjes droegen ze een (tijdelijke) tatoeage op hun onderrug, de andere keren hadden niet.

De dames met tattoo werden vaker en makkelijker benaderd door de heren.

Voor het tweede deel van het onderzoek werden 400 mannen van in de 20 op het strand ondervraagd over hoe groot de mannen hun kans inschatten dat de vrouw ja zou zeggen op een uitnodiging voor een afspraakje en hoe groot de kans was dat ze dan seks zouden hebben.

Ze vroegen ook een score qua aantrekkingskracht te geven. De resultaten toonden aan dat verwacht wordt dat getatoeëerde vrouwen sneller instemmen met een date en dat ze vaker seks hebben op de eerste date.

Critici beoordelen dit onderzoek als onvolledig, omdat er geen mogelijke oorzaken zijn gegeven voor de reacties van de mannen. Er is niet gekeken of deze gebaseerd zijn op stereotypes of op persoonlijke ervaringen. Tevens ging het experiment alleen over vrouwen met een tatoeage op hun onderrug, door bepaalde heren ook wel een ‘kontgewei’ genoemd.

Lees ook:Waar gaan we onze huis- tuin- en keuken-seks vandaag eens hebben?
Lees ook:Heren dienen op het ‘kontgewei’ te ejaculeren
Lees ook:Vrouwen willen vaker seks op eerste date dan mannen
Lees ook:Seks op de eerste date? Een aanrader!
Lees ook:Politiek gepassioneerden bereiken vaker een orgasme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>