Smartphones verstieren de seks

Allerlei onderzoeken van de afgelopen jaren toonden al aan dat mensen liever een poosje zonder seks zitten dan zonder internetverbinding en/of hun smartphone.

Wellicht is dat de reden waarom het seksleven van de mensen in het 3e milennium op een zo laag pitje staat dat er blauwe en roze viagra-pillen aan te pas moeten komen……..

Een Amerikaans internet beveiligingsbedrijf deed ook zo’n onderzoek onder 4000 vrouwen uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Frankrijk, Duitsland en Brazilië.

De uitslag laat zien dat een meerderheid, namelijk 57% van de vrouwen, liever toegang heeft tot haar mobiele telefoon dan tot haar sekspartner.

Françaises zijn van ale vrouwen wereldwijd nog het minst geneigd om te kiezen voor hun mobiele bereikbaarheid: namelijk 40% en bij de Braziliaanse vrouwen is dit 44%.

Ook mijn favoriete Dr. Ruth ziet de gevolgen van de digitale wereld:

Lees ook:Mobiele telefoons wellicht toch boosdoeners bij erectiestoornissen
Lees ook:Laura, Tania en Lola doen het vaker dan Therèse, Françoise en Martine
Lees ook:Oudere, alleengaande dames: masturbeer meer!
Lees ook:Masturbatie geeft vrouwen het vaakst een orgasme
Lees ook:Dita von Teese gooit tieten in de strijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>