Grieken zijn en blijven de seksgoden

De Grieken zijn nog steeds de echte adonissen met 164 x per jaar seks.

De Japanners zijn de koelsten: zij komen slechts aan 48x per jaar……

Zo blijkt uit een enquĂȘte van condoomfabrikant Durex.

De Grieken hechten ook het meeste belang aan een bloeiend seksleven. 8 van de 10 vinden dit erg belangrijk en praten hier graag over zonder taboes. Ook een kleine 80% van de Polen en Brazilianen zetten seks op de eerste plaats.

Slechts 38% van de Japanners deelt deze mening, seks kent dan ook nog behoorlijk wat taboes in het land van de rijzende zon.

De Fransen zijn de beste verleiders, zij veroveren 13 verschillende sekspartners in hun leven en laten daarmee de Amerikanen (12,5) en de Britten (ook 12,5) achter zich.

Verder blijkt er een duidelijk verband te zijn tussen de seksuele tevredenheid en de gelijkheid tussen de geslachten in een land. Oostenrijkers zijn het meest tevreden, zowel in hun relatie als op seksueel gebied. Japanners, wederom, zijn het minst tevreden, wat duidelijk samenhangt met frequentie.

Een vriijpartij duurt gemiddeld 15 minuten. De Nigerianen komen hoog boven dat gemiddelde uit met 24 minuten, de Grieken houden het 22,3 minuten vol. De gemiddelde penis in erectie is volgens de eigenaren tussen 12,5 en 17,5 cm groot en heeft een omtrek van 10 tot 15 cm.

Lees ook:Grieken: geen cent te makken, maar neuken als de beren
Lees ook:Hoe vaak doen we het?
Lees ook:Hoe lang? 10 minuten voorspel, 9 minuten daad
Lees ook:Japanners zijn klaar met seks
Lees ook:Kom ‘ns wat vaker klaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>