Chinese piemeltjes bevredigen hun vrouwen niet

Aziatische mannen hebben bij het uitdelen van de geslachtsdelen niet vooraan gestaan. Vooral mannen in India en China zouden zich ~als ze kijken naar bijvoorbeeld Afrikaanse seksegenoten~ best onderbedeeld kunnen voelen.

En hun vrouwen wellicht recht evenredig, want de Chinese vrouwen geven massaal aan een onbevredigend seksleven te hebben……..

Het blijkt uit onderzoek door de International Society of Sexual Medicine and the Chinese Society of Andriatrics (CSA) in opdracht van de Chinese Medical Association, onder 3500 mensen tussen 18 en 45 jaar verdeeld door de hele Aziatische Pacific-regio.

52% van de Chinese paren zegt dat het beter zou kunnen met hun seksleven. Van de groep van 1002 Chinezen vindt maar liefst 96% van de vrouwen dat de seks te kort is. Dat is opvallend meer dan de 63% van het gemiddelde van de Aziatische regio.

Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat 70% van de Chinese mannen meldt te kampen met premature ejaculatie. Dat is ruim 2x het gemiddelde van de hele regio, waarvan 32% ermee kampt.

“Massa’s Chinese mannen zijn er zeer bezorgd over dat hun prestaties in bed hun vrouwen niet voldoende bevredigen en de oofdoorzaak daarvan is PE (te vroeg klaarkomen)” aldus Jiang Hui, bestuurder bij CSA.

Jiang noemt ook genetische ‘ondermaatsheid’ and psychische factoren zoals stress, uitputting en zorgen, en adviseert deze mannen medische hulp te zoeken in de ziekenhuizen.

Lees ook:Man komt in zijn hele leven slechts 3 uurtjes echt klaar
Lees ook:Made in China condooms te klein voor Zuid-Afrikaanse mannen
Lees ook:De potentste mannen van Nederland wonen in het noorden en oosten
Lees ook:Menselijke penis krimpt
Lees ook:Noord Oost-Amerikanen hebben het vaakst seks, maar de Mid Westers de meeste lust

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>