James Bond is een alcoholist met erectieproblemen

‘Shaken, not stirred’ is de legendarische toevoeging bij de bestelling van de wodka-martini’s die James Bond bestelt.

Dat ‘shaken’ zal overigens meer met zijn eigen handen te maken hebben dan met degene die de cocktail brouwt.

Met bijna 100 alcoholische consumpties per week, beven je handen en van seks met schome dames zal ook niet veel terecht komen……..

Tot die conclusie komen wetenschappers die alle 14 Bondboeken – in hun vrije tijd – hebben gelezen, waarover zij schrijven in het British Medical Journal.

007 drinkt per week 92 standaardglazen drank, liefst wodka martini’s, dat is ongeveer 4x de maximale aanbevolen hoeveelheid in Groot-Brittannië.

Op een dag maakte de superspion het zelfs zo bont dat dat hij 50 glazen achterover sloeg, in ‘From Russia with Love’

Echte mensen zouden niet in staat zijn om zulke gecompliceerde handelingen te verrichten en zo goed te functioneren als James Bond, als ze er dezelfde gewoonten op na zouden houden.

In het boek “You Only Live Twice” drinkt de spion het meest: 226 drankjes. In “The Man With the Golden Gun” giet hij het minste alcohol naar binnen: 41 glazen in 3 dagen.

Maar dan nog wel de dag afsluiten met een mooie dame in zijn hotelkamer. In werkelijkheid kan een man na 5 glazen al weinig meer presteren in bed en met een continue inname ben je alcoholist en blijft de jongeheer in slappe toestand.

‘In ‘Casino Royale’ dronk meneer 39 borrels voordat hij in een autorace belandde. Hij verliest de controle over het stuur en kwam 2 weken in het ziekenhuis terecht’, aldus de auteurs van de studie. ‘We hopen dat hij hiervan geleerd heeft’

Ian Fleming, de schrijver die Bond in leven heeft geroepen, dronk zelf regelmatig en was een verstokte roker. Hij overleed op 56-jarige leeftijd aan een hartkwaal. ‘We denken dat de levensverwachting van Bond ongeveer hetzelfde is’, aldus de wetenschappers.

Vandaar ook deze leuke infografiek met de naam: ‘James Bond, de man met de gouden lever’.

Lees ook:50 jaar de lekkerste Bond-Girls: toen en nu
Lees ook:Nymphographic: James Bond doet het overal, maar niet in een vliegtuig
Lees ook:Vrouwen worden seksueel zeer geïnspireerd door nieuwste Bond-film
Lees ook:Beetje alcohol best goed voor de bedlol
Lees ook:Drank & seks: een vrouwelijke combinatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>