Vrouwen worden blijer en geiler als ze gaan motor rijden

Vrouwen die regelmatig het gevoel van de vrijheid en zelfexpressie van motorrijden beleven, hebben meer zelfvertrouwen.

Het resultaat: ze worden gelukkiger met hun relatie en hun seksleven………

Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 2000 vrouwen waarvan de helft motor rijdt en de andere helft niet in opdracht van Harley-Davidson.

Opvallend is de grote rol die de motor speelt in het leven van de vrouw. Zo geeft meer dan de helft aan dat de motor bijdraagt aan hun geluksgevoel. Het is zelfs zo dat bijna driekwart van de vrouwen er zeker van is dat hun leven erop vooruitgegaan is sinds ze met motorrijden zijn begonnen.

Een motor versterkt niet alleen de band die een vrouw heeft met de weg, maar ook die met haar partner. 60% geeft aan zeer tevreden te zijn over de communicatie met haar wederhelft. Dit tegenover 38% van de niet gemotoriseerde vrouw. Ook in bed halen motorrijdsters een ronkende score: de helft is zeer tevreden over haar seksleven, tegenover 35% van de niet-rijdsters.

In bed raken de motormuizen ook beter op stoom: 27% voelt zich zeer sexy, tegenover 7% van de niet motorrijdende vrouwen. Ook qua zelfvertrouwen scoren ze beter: 35% tegenover 18%.

Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker
Lees ook:Menopauze? Vrouwen 50+ genieten meer dan ooit van seks
Lees ook:Masturberende motormeneer
Lees ook:Economische crisis heeft ook ons seksleven gehalveerd
Lees ook:Veel 50-plussers ontevreden met seksleven, maar erover lullen: ho maar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>