Wat je salarisstrook verraadt over je seksleven

Mensen die minder verdienen zullen vaker seks hebben, maar mensen die een vetter loonstrookje ontvangen, hebben vaak meer avontuurlijke seks.

Met ander woorden: wat je salaris zegt over je seksleven………

Zo blijkt uit onderzoek van Lovehoney, een online verkoopdienst van seksspeeltjes, onder 1600 klanten.

54% van de mensen met een gemiddeld jaarsalaris (€18.000 – €42.000) hebben meerdere keren seks per week.

Dat is bij de mensen met een inkomen van €61.000 of meer maar 45%. Eenderde van deze meerverdieners heeft slechts eens per week seks, terwijl slechts 17% van de mensen met een gemiddeld loon maar eens per week van bil gaan.

Maar de rijkeren hebben wel afwisselender seks. Zo heeft 45% van de hen al een triootje gedaan. Bij mensen die minder verdienen was dat slechts 19%.

Grootverdieners hebben ook vaker seks in de buitenlucht, 83% geeft toe dat ze het al gedaan hebben terwijl gemiddeld slechts 66% de slaapkamer verliet voor een vrijpartij.

Dat wil niet zeggen dat het seksleven van iemand met een laag loon saai is. Zij hebben bijvoorbeeld vaker SM dan meerverdieners. Laagverdieners zijn ook minder passief. Tweederde verkiest het om de touwtjes in de handen te hebben in bed, terwijl 80% van de grootverdieners verkiezen om onderaan te liggen.

Volgens een woordvoerder van Lovehoney steken mensen die meer verdienen meer tijd in hun carrière, waardoor de kwantiteit van de seks minder is. Maar ze durven wel meer risico’s te nemen, waardoor de kwaliteit weer beter lijkt.

Ze zijn ook minder trouw minder in hun relaties, waardoor ze naast triootjes ook meer one-night stands hebben.

Koppels die minder verdienen blijven langer samen en zijn zeker ook niet verlegen om eens iets nieuws te proberen zoals SM.

Waar beide partijen het over eens zijn is hun kunde om de liefde te bedrijven. Iedereen gaf zijn eigen sekskunsten een 7.

Lees ook:Vrouwen willen avondseks, mannen willen ochtendseks
Lees ook:Van promotie en/of salarisverhoging piekt het libido
Lees ook:Bij mannen gaat het om de praat, bij vrouwen om de daad
Lees ook:We doen het geen 3x per week en nog 12 andere seks-mythes
Lees ook:Studenten van Oxford en Cambridge zijn zo geil als boter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>