Pensionado’s dromen van vreemdgaan met permissie

De favoriete seksdroom van 65-plussers is om een keer met toestemming van de partner vreemd te gaan. Onder jongeren van 18 tot 24 jaar is dat juist de minst populaire fantasie.

Naarmate de leeftijd stijgt, neemt de belangstelling voor derden toe……

Dat blijkt uit onderzoek van erotiekwinkel Christine le Duc onder 1058 mensen, waarover we hier bij seks.blog gisteren ook reeds berichtten.

Het bedrijf wil graag de taboes die nog op seks rusten doorbreken en spoort mensen aan om hun fantasieën uit te laten komen en hun belevingen te delen.

Ze lijken hierbij ook in te haken op het feit dat directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau Kim Putters, dit weekend meldde dat het nieuwe seksuele taboe in Nederland is de wens van ouderen om seksualiteit te ervaren.

Het nieuwe motto van Le Duc is dan ook ‘Live your fantasy’. In de 31 filialen kunnen bezoekers erotiek beleven: ze zien, ruiken, horen en voelen dat het om meer draait dan alleen producten. De ombouwoperatie van de winkels is inmiddels van start gegaan en komende zaterdag opent in Hilversum het eerste vernieuwde filiaal zijn deuren.

Christine le Duc is onderdeel van Beate Uhse, het grootste erotiekconcern van Europa. De onderneming bestaat nu 68 jaar en is beursgenoteerd in Duitsland. De groep bestaat uit in totaal 96 winkels, een grote e-commercedivisie, een groothandel en een printdivisie (catalogussen), actief in 11 landen in Europa. In Nederland zijn de retailketen Christine Le Duc en erotiekwarenhuis Pabo de bekendste merknamen.

Lees ook:Vrouwen vormen de doelgroep van nieuwe sexshops
Lees ook:Brabantse cursus ‘pijpen en aftrekken’ vanwege succes landelijk uitgebreid
Lees ook:Internetporno laat Duitse eroticagigant wankelen
Lees ook:Heidi Klum toont haar naakte ‘Hans & Franz’
Lees ook:De kletsnatte mannendroom: een triootje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>