Heren, het mag van de vrouwen allemaal wel wat ruiger bij de seks!

Van de Nederlandse vrouwen mag het allemaal wel een beetje meer pit hebben tussen de lakens.

Alleen vanilleseks verveelt op den duur.

Mannen, jullie zijn te braaf!

Zo blijkt uit onderzoek van het tijdschrift ESQUIRE onder ruim 1400 Nederlandse mannen en vrouwen.

65% van de mannen denkt dat hun partner niet in is voor ‘rough play’, terwijl 73% van de vrouwen juist ‘hard zou juichen’ als hij dat zou doen.

Fifty Shades OF Grey’ werd niet zomaar een succes. Vrouwen weten zich hierdoor zeker geïnspireerd. Ruim de helft werd opgewonden te raken van de SM-trilogie.

Van de mannen zou 30% ook al eens graag BDSM (Bondage and Discipline, Dominance and Submission en Sadism and Masochism) willen proberen, tegenover 50% van de vrouwen.

Een triootje met 2 vrouwen staat zoals vertrouwd het hoogst op het seksuele verlanglijstje van mannen, terwijl de vrouwen het liefst eens geblinddoekt (51%) of vastgebonden (46%) worden.

Ook gedomineerd worden is populair bij de vrouwen (49%), terwijl slechts 19% van de mannen denkt dat hun vrouw daar behoefte aan heeft.

Ruim een derde van de mannen en vrouwen hebben ook de wens eens seks in het vliegtuig te hebben. ‘Afwisseling’ in bed wordt bij zowel man als vrouw het meest gemist.

Ook blijkt 40% van de vrouwen wel een seksspeeltje te willen gebruiken bij haar partner, waar slechts 28% van de mannen daar open voor staat.

Tenslotte blijken de Hollandse dames ook graag seksueel getinte berichtjes naar hun partner te sturen, het zogenaamde sextanten.

Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker
Lees ook:3/4 Nederlandse vrouwen glijdt wel op een SM-relatie ala ‘Fifty Shades’
Lees ook:Driekwart NL vrouwen wil het sexperimenteler!
Lees ook:Bij mannen gaat het om de praat, bij vrouwen om de daad
Lees ook:De natste mannendroom? Een triootje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>