Stomende seks tussen cougars en toyboys

Men ging er in de evolutionaire theorie altijd vanuit dat mannen met zo jong (en dus vruchtbaar) mogelijke vrouwen seks willen.

Maar mannen maakt het niet uit hoe oud een vrouw is, maar veel meer hoe zij eruit ziet. Nee niet botox-gespoten, maar slank en goed verzorgd.

De waarheid is dat de meeste mannen van openhartige, zelfverzekerde vrouwen houden en een meer actieve benadering in bed met graagte verwelkomen. Seks tussen cougars en toyboys is dus zo natuurlijk als maar zijn kan………..

In het experiment prefereerde een groep van mannen in de 20 allemaal een foto van een aantrekkelijke 40′ster boven de foto’s van een heel stel jongere, maar meer alledaagse vrouwen.

Hen was gevraagd te denken dan aan een Fifty Shades Of Grey-achtige affaire, waar in het origineel de vrouwelijke rol juist een jonge studente is.

De Britse sexperte Tracey Cox geeft 6 redenen waar mannen dol zijn op mooie rijpe vrouwen.

1. EROTISCHE EXPERTISE
Ze hebben niet alleen meer minnaars gehad, maar ook meer verschillende amoureuze situaties. Hoe meer ervaring je hebt, hoe beter je wordt. Een jongere soortgenote mag dan wel borsten hebben die hemelwaarts gericht zijn, de oudere versie brengt een man in de 7e hemel met haar erotische expertise.

2. AAN DE LEIDING
Oudere vrouwen nemen in bed het heft (en nog meer) in handen. Stiekem vinden bijna alle mannen dat geweldig. Er zijn veel jonge vrouwen die op hun rug liggen en de man het werk laten doen, maar als zij het heft in handen neemt en de seksuele overheerser wordt, is dat automatisch een enorme opsteker voor hem.

3. LEKKER LANGZAAM
Het duurt bij vrouwen iets langer opgewarmd te raken dan bij hem. Een oudere vrouw verontschuldigt zich niet maar maakt er juist wat spannends van. Ze weet dat een langzamere en langere sekssessie het voor beiden stukken lekkerder maakt.

4. GEEN DOOIE VIS
De oudere vrouw reageert in bed en dit is het opwindendste gedrag ooit voor een man. Hij ziet liever dijen met een paar deukjes die trillen, dan een stel gladde die niet vooruit te branden zijn.

5. GEEN SEXSTRESS
Oudere vrouwen zijn zelfverzekerder, hoe ze er ook uit ziet. Dus stapt zij stukken ontspannende tussen de lakens. Zij hoeft geen seks om zichzelf te bewijzen, maar om zichzelf te bevredigen en dat is voor mannen een toppunt van genot.

6. OH DAAR JA, DOE HET
Ze is niet bang om aanwijzingen te geven. Als er 1 advies is dat elke jonge vrouw van haar oudere seksegenote zou moeten aannemen is dat je in bed pas krijgt wat je wil, als je er om vraagt. Veel jonge vrouwen willen hun partner niet ‘sturen’ omdat ze vinden dat hij zou moeten weten of aanvoelen wat hij moet doen, of ze zijn bang dat hij het als kritiek zou opvatten.

Lees ook:Vrouwelijke urologe helpt elke man aan een erectie
Lees ook:Succes van jonge hoertjes verklaard volgens Darwin
Lees ook:Een suikerarrangement: nu ook in Nederland en België
Lees ook:Meer overeenkomsten dan verschillen in masturbatie mannen en vrouwen
Lees ook:De oudjes zijn geiler dan de jonkies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>