Anale massage tegen de hik

Hikken is een van de lastigste reflexen van je lichaam.

Er zijn een hoop huis-, tuin- en keukenoplossingen zoals water drinken of je adem inhouden, maar meestal moet je gewoon wachten tot het overgaat.

Of je slaat de hand aan jezelf………

De wetenschapper Francis Fesmire heeft een paar jaar geleden de ultieme oplossing gevonden tegen de hardnekkige hik en ABC News besteedde er onlangs aandacht aan.

Als je hikt komen er heel veel spieren in beweging en daar is één zenuw hoofdverantwoordelijk voor: de nervus vagus oftewel ‘de zwerver’. Die zenuw begint in de hersenen en loopt helemaal door tot de buikorganen. Onder andere de ademhaling, slikken en de stembanden worden geregeld door de zwervende zenuw.

Het komt erop neer dat een groot deel van de hikreflex plaatsvindt in het regelgebied van ‘de zwerver’. Door de zenuw opzettelijk te overstimuleren kan het signaal voor hikken worden geblokkeerd en stopt het.

Wetenschappers hebben verschillende methoden geprobeerd en komen op één ultieme techniek: je anus masseren met je vingers. Omdat het niet heel smakelijk is om het tijdens een maaltijd te doen, kwam Fesmire een paar jaar na zijn bevindingen met een nieuwe oplossing: een orgasme krijgen. Nog steeds niet heel praktisch, maar voor velen een stuk aangenamer dan een vinger in je kont.

Lees ook:Seks, klaarkomen en sperma uit het medicijnkastje
Lees ook:Mannen die ‘Dick’ heten zijn de lul
Lees ook:Blinde toeristen krijgen vandaag verwenbeurt op De Wallen
Lees ook:Een triootje om lingerie aan de man (vrouw) te brengen
Lees ook:Operatie voor vrouwen met dwarslaesie die gevoel in vagina terugbrengt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>