1 voordeel van dik zijn: de seks duurt langer!

Hoewel een buik de potentie en gezondheid van een man behoorlijk in de weg kunnen zitten, lijkt het erop dat de gevuldere types beter in bed presteren dan de sportschooljongens.

Het heeft te maken met de hormoonbalans van dikkere heren…….

Zo blijkt uit onderzoek van de Turkse Erciyes universiteit, waarover New Vision. publiceert.

Het BMI van 100 personen die behandeld werden voor seksuele problemen werd vergeleken met 100 mensen die nergens last van hadden.

Zo waren dikkere mannen in staat om de liefde gemiddeld 7 minuten en 18 seconden te bedrijven en dus geen last hadden van vroegtijdige ejaculatie, terwijl dunnere mannen het slechts 1 minuut en 48 seconden volhielden.

Volgens de onderzoekers ontwikkelen stevige mannen meer van het vrouwelijke geslachtshormoon oestradiol. Hierdoor is hun hormoonbalans anders, waardoor ze minder op zichzelf gericht zijn en het langer duurt voordat ze zelf tot een hoogtepunt komen.

Ook dikkere vrouwen zijn beter in bed. Eerder onderzoek toonde aan dat zij meer geven en sneller bereid zijn om te (s)experimenteren.

Lees ook:Dikke heren kunnen hun orgasme langer uitstellen
Lees ook:Schildklier-medicatie helpt de Snelle Jelles
Lees ook:Turkse mannen komen het snelst klaar
Lees ook:Priligy moet de te snelle jongens in bed helpen
Lees ook:Dat mannen altijd aan seks denken is een fabeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>