Vrouwen praten vaker over seks dan mannen

Mannen praten vaak in gekscherende, opschepperige of (helaas) seksistische wijze over hun eigen ervaringen met seksualiteit.

Vrouwen praten er openlijker over…..

Zo blijkt uit een enquête van MrKortingscode.nl onder 1057 Nederlanders.

Van de ondervraagde vrouwen geeft 63% aan hun seksleven met vriendinnen te bespreken, tegenover 57% mannen die dit bespreekt met vrienden.

38% procent van de vrouwen geeft aan geen grenzen te hebben bij het delen van ervaringen rondom hun seksleven. Bij de mannen ligt dit op 19%. Een mannelijke respondent: “In onze vriendengroep wordt met name gesproken over het aantal bedpartners en hoe de vrouw zich in bed gedroeg, hoe assertief deze was. De rest komt vrijwel niet ter sprake.”

Vrouwen bespreken daarentegen ook partners, attributen, locaties en de kwaliteit van de daad. Mannen lijken alleen op het gebied van locaties veel gespreksstof te hebben.

Uit eerder onderzoek bleek dat mannen het spannender vinden om van locatie te wisselen (63%), iets waar vrouwen minder positief tegenover staan (41%).

Lees ook:Mannen bespreken hun seksleven op de werkvloer
Lees ook:Vrouwen worden blijer en geiler als ze gaan motor rijden
Lees ook:Seks laat vrouwen gracieus oud worden
Lees ook:Olympische Seks Spelen: hoeveel calorieen verbrand je met welk standje?
Lees ook:Vrouwen willen kwaliteitsseks, mannen zijn van de kwantiteit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen praten vaker over seks dan mannen

  1. Paul vW

    Weinig mannen voegen speciale kwaliteit aan de daad toe voor hun vrouw(-en). Gigolo’s doen het veel beter in dit opzicht. Ze stellen zichzelf niet centraal maar de vrouw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>