De sekstrends voor 2016

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekent dat je weer met een frisse blik vooruit kunt kijken. Wat voor goede voornemens heb jij? Wil je gezonder eten? Wat meer sporten? Wat dacht je er van om je seksleven eens een goede boost te geven komend jaar? Met de nieuwste trends voor 2016 lig jij een streepje voor. Welke van de onderstaande trends introduceer jij straks in de slaapkamer?

Kinky wordt geaccepteerd

maskerHet vervolg van Fifty Shades of Grey is nog niet in de bioscoop maar het is voor velen al duidelijk dat deze filmreeks zijn sporen heeft achtergelaten. Fifty Shades heeft er namelijk voor gezorgd dat (soft) SM het afgelopen jaar meer geaccepteerd is. Vrouwen zijn nieuwsgierig naar SM en ze proberen graag een zweep of boeien uit. Daarnaast zijn we niet meer te preuts om er ook openlijk over te spreken. Waar we vroeger ons seksleven nog verborgen hielden en er kinderachtig om giechelden is seks tegenwoordig bespreekbaar. Ook is het niet meer zo vreemd dat je opgewonden wordt van ongewone dingen of als je graag in lak of latex kleding rondloopt. Kinky wordt geaccepteerd en dat zal in 2016 alleen maar meer worden. We blijven onze grenzen verlengen.

Vernieuwing is in: betere modellen van bestaande merken

De bekende merken zoals Autoblow, Fleshlight, We-Vibe, G-vibe, JimmyJane en Tenga komen allemaal met vernieuwde en verbeterde modellen van al bestaande seksspeeltjes. Het is duidelijk: dat wat al een goede basis heeft wordt nog beter gemaakt zodat je er nog beter van kunt genieten. Zo heeft de Autoblow, de bekende masturbator, een vernieuwd model uitgebracht. De Autoblow2+, de naam zegt het al, heeft net wat handigere functies. Zo heeft deze automatische pijpmachine nog meer zuigkracht en een vernieuwde structuur zodat je kunt genieten van meer intensiteit. Ook andere merken komen in 2016 met vernieuwde modellen die het net iets beter doen dan hun voorganger. Voor welke ga jij?

Meer met mobiel – Sexting 2.0

Sexting is al jaren een begrip! Sinds SMS bestaat, kunnen we elkaar al helemaal gek maken met erotisch getinte berichtjes. Met de komst van Whatsapp ging dat natuurlijk al een beetje verder. Want: foto’s meesturen! Maar je wilt je partner misschien ook letterlijk helemaal gek kunnen maken of ook horen en voelen. De seksindustrie speelt daar handig op in! Want de seksspeeltjes welke met een app te bedienen zijn, zijn in de laatste paar maanden van 2015 al flink opgekomen. En dat wordt ook in 2016 doorgezet. Een combinatie van seksspeeltjes en technologie is de trend. Zo kun je je flink uitleven met een trillend eitje welke je partner kan bedienen met een app. Zit jij tijdelijk in het buitenland? En wil je je partner helemaal gek maken van verlangen? Dan kun je hem of haar zelfs op afstand verleiden en laten klaarkomen nu!

De grens tussen hem en haar vervaagt

De trend die we zien op het gebied van het gebied van romantiek, weerspiegelt in de slaapkamer. Want mannen en vrouwen zijn al jaren bezig om meer op een gelijke voet te staan. Vrouwen werken tegenwoordig evenveel, mannen zijn gevoeliger. We worden steeds meer gelijk en ook in de slaapkamer zien we al lang geen traditionele rolverdeling meer. Vrouwen nemen de leiding en mannen maken steeds meer gebruik van seksspeeltjes. Ook hier speelt de seksindustrie handig op in. Want seksspeeltjes worden steeds universeler. Denk maar aan de koppel vibrators die je samen kunt gebruiken. In 2016 worden de speeltjes nog meer voor hem en haar samen. Zo geniet je met een multifunctionele massager welke niet alleen de clitoris maar ook de g-spot en prostaat stimuleert.

Geen reacties // Reageer