Vrouwen gaan na de overgang seksueel pas echt loos

Als de oestrogenen gaan dalen en de vruchtbaarheid afneemt en uiteindelijk helemaal stopt, heeft een vrouw minder de neiging zich aan te passen aan de rest.

Niet meer zoveel rekening houden met haar eventuele man en ook niet meer met haar kinderen, die dan meestal het huis wel uit zijn.

Een meerderheid van deze vrouwen voelt zich bovendien seksueel bevrijd en aantrekkelijker, waardoor zij makkelijker een minnaar nemen……..

Dat zou blijken uit een onderzoek van overspelsite Victoria Milan onder 3589 van haar vrouwelijke leden over hun seksleven na de overgang.

70% van de menopauzale vrouwen heeft hetzelfde of een hoger libido dan in eerder jaren. Zonder het risico van ongewenste zwangerschap voelt 72% zich bevrijd en beter in staat om van seks te genieten.

Echtgenoten en partners zullen meer hun best moeten gaan doen, aangezien vrouwen meer geneigd zijn tot een verhouding na de overgang. Bijna de helft van de vrouwen die lid zijn van Victoria Milan, zegt dat de seks met hun partner niet top is.

Het misverstand dat het libido van vrouwen na de overgang opdroogt, wordt verklaard door 80% van de ondervraagde vrouwen die zegt hun verhoogde appetijt te verbergen uit angst om negatief beoordeeld te worden.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal: “Dit onderzoek laat zien dat de overgang alleen op een positieve manier bekeken dient te worden: geen krampen meer, geen zwangerschapsrisico en volgens onze leden: een hogere seksuele behoefte. Uit de gegevens die we verkregen hebben, lijkt het erop dat de overgang het beste is wat er met het seksleven van vrouwen kan gebeuren.”

Lees ook:Vrouwen voelen zich na de menopauze vrijer en blijer bij de seks
Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Mannen kunnen hun geile vrouwen niet meer bijhouden
Lees ook:Nederlandse vreemdgangers verslijten 5 minnaressen per jaar
Lees ook:Alleen Braziliaanse vrouwen kiezen oraal genot boven humor bij een affaire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>