Politiek gepassioneerden bereiken vaker een orgasme

Het moet op het Binnenhof wel een grote orgie zijn. Mensen die politiek gepassioneerd zijn in het leven, zijn dat namelijk eveneens tussen de lakens.

Maar de politieke kleur is daarop van invloed. Aanhangers van Donald Trump maken bijvoorbeeld 2x zo vaak filmopnames van de daad als de Hillary Clinton-stemmers.

Bovendien hebben Trumpianen meer sekspartners, zeggen ze………

Dat moet althans blijken uit het onderzoek ‘Singles in America’ van match.com waarvoor 5500 vrijgezelle mannen en vrouwen tussen de 17 en 70 jaar werden ondervraagd.

Mensen die de politiek gepassioneerd volgen, bereiken 13% vaker een orgasme. Voorts is het zo dat de Clinton-aanhang vaker liegt over het aantal bedpartners.

Ruim de helft van alle ondervraagden wil kinderen en ongeveer eenderde van hen wacht daarvoor op ‘de ware’. Fysiek contact hoeft niet op de eerste date, maar 70% hoopt op een discussie over politiek.

Nu moet je in de datingwereld natuurlijk minstens zo diplomatiek onderlegd zijn als in de politiek. Als je een tweede afspraakje wilt scoren bij een Republikein(se), dan tast je flink in de beurs en kies je een goed restaurant met sushi of eten uit het Midden-Oosten. Je verhoogt je kansen als je praat over een politiek onderwerp (75%), gewoon direct van bil gaat (148%) en zeker als je daarbij je orale sekskunsten vertoont (278%).

Een Democraat strik je voor een tweede date door sushi bij een cocktail te bestellen. De kans om opnieuw uitgevraagd te worden stijgt als je praat over het huwelijk (64%) of over politieke kwesties (80%). Als er niets fysieks gebeurt tijdens het eerste onderonsje, dan verkleint je daarmee de mogelijkheid op een tweede ontmoeting met 67%.

Lees ook:Seks op de eerste date? Een aanrader!
Lees ook:Vijf tips voor een eerste casual (seks-) date
Lees ook:Vrouwen willen vaker seks op eerste date dan mannen
Lees ook:‘Geen seks op de eerste date? Ik zou niet weten waarom niet!’
Lees ook:Politiek linkse mensen gaan vaker vreemd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>