Met veel seks kom je hogerop in het leven

Je leven overdag heeft alles te maken met je leven ‘s nachts.

Met andere woorden: je werkende leven beïnvloedt je seksleven.

Wist je bijvoorbeeld dat mensen die vaker seks hebben meer verdienen en dat zelfstandig ondernemers een aangenamer leven leiden tussen de lakens?

Op Inc.com worden 5 studies besproken die een verband trekken tussen hoofd, hart en handen.

1. Mensen die veel seks hebben verdienen meer

Volgens een onderzoek van het Institute for the Study of Labor is er een duidelijk verband tussen de seksuele activiteit en het salaris. Mensen die minstens 4x per week seksuele betrekkingen hebben, verdienen meer dan hun collega’s die minder seksueel actief zijn. Maar opgelet, een oorzakelijk verband tussen seks en salaris is hiermee niet aangetoond. Mensen die veel seks hebben zijn namelijk gemiddeld ook gezonder en gelukkiger zodat ze ook gemotiveerder gaan werken en dus hogere lonen uitbetaald krijgen.

2. Seks helpt stress verminderen en gezonder te blijven

In het boek ‘Your Doctor is Wrong’ valt te lezen dat mensen die regelmatig orgasmes hebben 3 tot 8 jaar langer leven dan anderen. Verder wordt een studie van de universiteit van Arizona behandeld, die moet aantonen dat vrouwen van middelbare leeftijd zich de dag nadat ze seks hadden, opmerkelijk vaak beter voelden dan op dagen dat ze gewoon gingen slapen.

3. Het immuunsysteem versterkt door seks dus er is minder ziekteverlof

Dankzij de zogenaamde DHEA-hormonen die tijdens het liefdesspel vrijkomen wordt de weerstand versterkt. Verder blijken deze hormonen een rol te spelen in het verlichten van depressies en doen ze ons er ook jonger uitzien. Een studie van het Royal Edinburgh Hospital toonde aan dat mensen die 50% meer seks hebben dan gemiddeld er tot 13 jaar jonger uitzien dan ze eigenlijk zijn.

4. Kantoormigraine? Niet als je voldoende seks hebt

Er is nog een ander hormoon dat vrijkomt tijdens seks, oxytocine. Dit zogenaamde ‘liefdeshormoon’ werkt als een krachtige pijnstiller. Het is niet bekend hoe lang het effect duurt, maar een dagelijkse dosis seks zou voldoende moeten zijn om die kantoormigraine te voorkomen.

5. Je eigen bedrijf starten komt je seksleven ten goede

Seks kan je carrière helpen, maar als je een echt actief seksleven wilt doe je er misschien ook goed aan om je eigen zaak op te starten. In een enquête onder ondernemers gaf 14% onder hen aan dat hun seksleven verbeterd was nadat ze hun vaste baan vaarwel zeiden.

Lees ook:Wat je salarisstrook verraadt over je seksleven
Lees ook:Rijke vrouwen hebben de beste seks!
Lees ook:Mensen die minimaal 4x per week neuken zijn rijker
Lees ook:Ouderen die goed slapen hebben tevens een beter seksleven
Lees ook:Onze ouders deden het vaker, maar wij hebben creatievere seks

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Met veel seks kom je hogerop in het leven

 1. Erotishop.nl

  Hartstikke leuk natuurlijk allemaal (al hebben we natuurlijk geen extra redenen nodig om meer seks te hebben ;) ). Maar wat nou als je juist door die seks te weinig echte slaap krijgt?

    /   Reply  / 
 2. jip

  Goeie sex motiveert altijd denk ik. Het geeft je goed gevoel en je ontspant. En ja je eigen bedrijf starten helpt ook :) ben zelf net begonnen dus zie de resultaten wat betreft sex graag tegemoet.

    /   Reply  / 
 3. Gigolo

  Je zal en zelfstandig ondernemer en Gigolo zijn. Lucky me!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>