Probiotica maakt aantrekkelijker en geiler

Tijdens een onderzoek naar het verband tussen probiotica en obesitas, ontdekten wetenschappers nog meer voordelen van yoghurt met micro-organismen. Het maakt slanker, aantrekkelijker en verhoogt de sexdrive.

Wetenschappers ontdekten dit toen ze zagen dat de laboratoriummuizen, gevoerd met probiotische yoghurt, meer aantrekkingskracht hadden op het andere geslacht dan muizen die normaal voer kregen. De vacht van de diertjes glansde ook meer en ze gedroegen zich anders.

Onderzoekster Susan Erdman in The Huffington Post: ‘We merkten dat de mannetjes zich anders gedroegen. Het viel op dat ze er goed uitzagen.’ De probiotische muizen hadden niet alleen meer succes op seksueel vlak. Hun teelballen waren gemiddeld 5% groter dan muizen die geen yoghurt aten!

Erdman: ‘Alle aspecten van de vruchtbaarheid van de mannen nam toe, ze paarden eerder en brachten meer baby’s voort. Deze dieren voelden zich dus niet alleen sexier, ze vertoonden ook lichamelijke verschillen.’ De onderzoekers geloven dat de probiotica in de yoghurt de verandering in de seksuele houding van de dieren veroorzaakt. De zuivel had ook effect op de vrouwelijke dieren. Hun vacht glansde nog meer dan die van de mannetjes.

Lees ook:Studente geneeskunde produceert eigen vagina-yoghurt
Lees ook:Seks in de strijd tegen dementie
Lees ook:Vruchtbare mannen kunnen proeven met hun ballen
Lees ook:Als de seksen van penis en vagina ruilen….
Lees ook:Vagina en penis bestaan al 385 miljoen jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>