Rijke mannen bezorgen vrouw meer orgasmes

Roem, macht, status en rijkdom intrigeren vrouwen, maar erotiseren hen ook. Dit is altijd vanuit de evolutie uitgelegd. Hij zoekt een gezonde en mooie partner, zij zoekt gezond zaad en middelen om het gezin te onderhouden. Maar dit werkt niet alleen door in de aantrekkingskracht. Ook tussen de lakens spettert het meer wanneer de man een gevulde bankrekening heeft..

Psycholoog / onderzoeker George Gallup van de Universiteit van Albany onderzocht bij heteroseksuele paren naar de rol van het familie-inkomen, aantrekkelijkheid, persoonlijkheid en seksualiteit.

Opvallend was dat vrouwen vaker klaarkomen als de mannelijke partner rijk en/of van rijke komaf is. Daarnaast zijn brede schouders en een portie humor lustverhogend voor vrouwen. Tevens kwamen de onderzoekers tot de ontdekking dat vrouwen die jong met seks beginnen een beter seksleven hebben in hun latere leven.

Uiteraard werkt de rijke status van de man 2 kanten uit. Het is immers ook bewezen dat een man met geld, roem en / of succes zichzelf eveneens potenter voelt. Tel uit uw winst…….

Lees ook:Van succesvol zijn word je hartstikke geil
Lees ook:Waarom voetbal kijken goed is voor de seks (vooral als Oranje wint)
Lees ook:Ronde vrouwen hebben meer seks
Lees ook:Testikel – implantaten voor mannen die (gelijke) ballen willen
Lees ook:40% van de vrouwen heeft onenightstand op vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>