Hoe meer tattoos hij heeft, des te meer (buitenechtelijke) seks ook

Sommige vrouwen vinden mannen met tatoeages woest aantrekkelijk. Vaak zijn ze zelf dan oo voorzien van eeuwige inktpatronen. Fet is wel dat mannen die geen tattoos hebben, trouwere zielen zijn.

Zo blijkt uit Pools onderzoek onder 2500 hetero-mannen en -vrouwen, waarover is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Personality & Individual Differences. De ‘proefkonijnen’ werd gevraagd om hun mening over een aantal foto’s van mannen zonder shirt. Sommige van die beelden waren bewerkt: de mannen hadden dan een of meerdere tatoeages op hun armen.

De mannen vonden de mannen mét tatoeages aantrekkelijker. Vrouwen vonden de mannen met tatoeages echter juist minder aantrekkelijk. Hoewel zij deze mannen gezonder en virieler achtten, vonden zij hen ook masculiene, dominant eren agressiever overkomen.

En die masculiniteit wordt gekoppeld aan hoge testosteronwaarden; het hormoon dat verantwoordelijk is voor libido en spiergroei.

“De donkere kant van testosteron-gerelateerde kenmerken is dé verklaring voor het feit dat vrouwen mannen met tatoeages beschouwen als slechtere partners en ouders”, aldus de Poolse onderzoekers. Eerder onderzoek toonde aan dat mannen vrouwen met tattoos ook sneller als toegankelijk voor casual seks ervaren.

Lees ook:Heren dienen op het ‘kontgewei’ te ejaculeren
Lees ook:Spijt als haren op je hoofd van porno-tattoos
Lees ook:Meer testosteron doet vrouwen meer masturberen…
Lees ook:Heet in de mond, heet in de …..
Lees ook:Hoe meer zin in riskant leven, hoe meer zin ook in seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>