Vrouwen die orgasmes faken, gaan vaker vreemd

Haar geluiden van opwindinding tijdens de seks, zijn voor hem een aansporing. Echter: vrouwen die hun orgasme faken, zijn ware actrices. En om in filmtermen te blijven: sommigen zouden er een Oscar voor kunnen ontvangen. Maar er zit een luchtje aan het veinzen van klaarkomen. Het zijn nou net de vrouwen die (al dan niet omdat ze niet echt tot orgasme komen) vreemdgaan.

Onderzoekers van de universiteit van Missouri deden de studie Human Female Orgasm As Evolved Signal. een groep van 138 vrouwelijke en 121 mannelijke studenten met een heteroseksuele relatie.

Aan de vrouwen werd gevraagd hoe intens en hoe frequent hun orgasmes zijn. De mannen kregen de vraag hoe vaak ze denken dat hun vriendin een hoogtepunt bereikt tijdens het vrijen. Alle deelnemers werd ook gevraagd of ze hun partner ooit al bedrogen hadden en of ze verwachten dat zoiets in de toekomst nog kan gebeuren.

Aan de hand van de antwoorden concludeerden de onderzoekers dat er een verband is tussen het vrouwelijke orgasme en de kans op ontrouw. “Bij vrouwen die vaker doen alsof ze een orgasme krijgen, is de kans dat ze vreemdgaan groter.”¬†Een rechtstreeks verband tussen hoe vaak ze effectief een orgasme krijgen en ontrouw zijn, is er niet.

Lees ook:Actrices gaan vaker vreemd
Lees ook:Vrouwen faken orgasme om te voorkomen dat manlief vreemdgaat
Lees ook:Loopwijze verraadt of vrouw clitoraal en/of vaginaal klaarkomt
Lees ook:Vanwege deze vieze mannengewoontes gaan vrouwen vreemd
Lees ook:Vrouwen van mannen met grote penis gaan vaker vreemd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>