Great sexpectations

52% van de volwassenen verwacht betere seks op vakantie, maar 60% geeft toe dat de realiteit niet aan die verwachtingen voldoet. Niet zo gek als 41% toe gaf dat de nachten op vakantie met hun partner worden besteed aan tijd op verschillende telefoons in plaats van met elkaar. En 40% van de mensen zijn minder geneigd om seks te initiëren als hun partner met hun telefoon in bed ligt. Dat blijkt uit het vakantie ‘sexpectations’ onderzoek van Durex onder 2000 mensen.

De resultaten geven over het algemeen aan dat ‘digitale afleiding’ op vakantie onze relaties negatief beïnvloedt. Meer dan een kwart gaf toe dat het controleren van telefoons op vakantie ruzie kan veroorzaken. In het bijzonder, 59% zei dat ze, hun partner of hun beide te veel tijd op schermen doorbrengen, en meer dan de helft van de respondenten is van mening dat hun relatie als gevolg hiervan eronder lijdt – 72% van de respondenten heeft zelfs toegegeven hun telefoon te gebruiken tijdens de seks!

Er waren onthullende verschillen voor mensen in verschillende levensfasen. Bijna een vijfde van de mensen zeiden dat hun telefoons en tablets hun seksleven verstoorde op vakantie, oplopend tot een derde voor degenen onder de 35 die meer zijn opgegroeid met gadgets. Bovendien gaf 15% toe dat ze minder seks hadden dan vroeger, oplopende tot 25% voor degenen onder de 35.

Social media was van bijzonder belang, met 65% die tot 3x per dag iets post op vakantie en 42% gaf toe speciale vakantie momenten te delen op social media in plaats van met hun partners. Bijna de helft gaf toe dat ze gebruik maken van telefoons/tablets terwijl ze aan het ontspannen zijn bij het zwembad of aan het strand, vrouwen doen dit meer met 27%.

Lees ook:Podium- & media-studenten hebben het meest wisselende sekscontacten
Lees ook:40% van de vrouwen heeft onenightstand op vakantie
Lees ook:Als je het aan studenten vraagt gaan ze voor een seksvakantie
Lees ook:Smartphone i.p.v. sigaretje na de seks
Lees ook:40′sters hebben de meeste seks, maar niet met zand in de bilnaad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>