‘Opgelet dames: de mijne lijkt 18 centmeter!’

Voorlopig even een laatste berichtje van de stroom uit ondersteunend ondergoed-land.

Een tip van een mannelijke lezer van dit blog en omdat de heren toch ook wat willen……..

Het Australische bedrijf, dat de push-up thomb voor de vrouwelijke kont ontwikkelde, heeft eveneens een ‘push-up’ onderbroek en zwembroek bedacht voor de man. De Wonderjock. Het belooft de roede optisch te vergroten. Toe maar!

Afgelopen zomer is de zwembroekvariant reeds op de stranden van Zandvoort en Bloemendaal gespot. Kennelijk lopen er heel wat mannen rond die klachten hebben over het formaat van hun jongeheer, en dat terwijl vrouwen al lang hebben laten weten: ‘Size don’t matter!’

Ik moet hierbij denken aan dat lied van Shania Twain: ‘That don’t impress me much.’ Toch is Dirkje weer zo ruimdenkend (!) dat ze de heren die zich het geval willen aanmeten heel veel succes wenst. Jammer dat het al oktober is, maar wellicht vindt u de slip-variant straks wel in de sintmand of onder de kerstboom!

Zie www.ausiebum.eu.com

Lees ook:Een grote penis bezorgt vrouwen vaker een vaginaal orgasme
Lees ook:Gigolo’s: de meesters van het verleiden
Lees ook:Social playmates oordelen over de lengte van de penis
Lees ook:Dit vinden vrouwen de ideale penis en het is niet mals
Lees ook:Nederlandse cabaretière zingt ode aan pi- pa- pijpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>