Vajazzling, oftewel: laat je vagina schitteren!

Om je vagina wat op te pimpen, hoef je echt niet naar de kliniek te rennen. Zoals geen ene penis standaard is, is ook geen een vagina dat.

Gisteren nog schreven we over designervagina’s en hoe vrouwen die een heel gewoon geslachtsdeel hebben ~vaak opgezweept door beelden uit porno en andere media~ denken dat er nog wel wat te verbouwen valt aan hun kruis.

Veel leuker dan de vaginachirurg is de vaginaversiering. Daarvoor bedacht actrice Jennifer Love Hewitt.vorig jaar de term vajazzling……….

Het leek toen nog een ludiek geintje. Inmiddels is het menens. In de U.S.A. hebben schoonheidssalons een niche-markt gevonden. De reeds Braziliaans gewaxte schaamstreek van vrouwen wordt met diamantjes getransfomeerd tot een ware toverdoos.

Je kiest zelf het ontwerp, vervolgens lijmt de schoonheidsspecialiste diamant voor diamant de boel op de tere huid. Sommige vrouwen houden het subtiel, anderen kiezen voor een ontwerp dat juist boven de broek komt uitpiepen.

De Amerikaanse journaliste Jenny Block probeerde het uit en vindt vajazzling een aanrader.

“Het ziet er mooi uit en het is zelfs sexy. Mijn partner is er ook dol op, we hadden zelfs een stomende vrijpartij achteraf en alle diamantjes zitten nog steeds op hun plaats. Het is misschien vreemd om dit in een schoonheidssalon te laten doen, maar het resultaat is dat zeker waard. Ik vergeet vaak dat ik ze op heb, maar als ik er aan denk, moet ik lachen. Het geeft me een gevoel van een rockster ben. Haast niemand ziet het en mijn sexy geheimpje geeft me een leuk, ondeugend gevoel.”

Lees ook:Vattoos, oftewel: maak een kunstwerk van je vagina
Lees ook:Lady GaGa: ‘Mijn vagina is beledigd!’
Lees ook:De vibrator van Barbara Walters (84) heet SELFIE
Lees ook:Maak van je vagina een discobal!
Lees ook:Jason Biggs krijgt triootje met prostituee als verjaarsgeschenk van vrouwlief

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vajazzling, oftewel: laat je vagina schitteren!

  1. Pingback: Dames, doe dit uw vagina niet aan! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>