Neuk je met clitoris-olie weer de confetti uit het plafond!

De meest voorkomende seksuele klacht van vrouwen is: geen zin.

Gebrek aan libido is hét sekssymptoom van deze hectische tijd.

Vrouwen moeten immers alles al: er sexy uitzien, een leuke man hebben en houden, kinderen krijgen, ideale moeder zijn en ook nog eens vriendinnen hebben en een superbaan.

Veel van deze vrouwen komen niet aan de daad toe en zo zij daar wel tijd voor hebben, hebben zij vaak ‘geen zin’.

Al vaak hebben we hier geschreven over de zogenaamde roze viagra, de pilvariant voor de vrouw en natuurlijk probeert elke pharmaceut die te ontwikkelen. Echter: het stimuleren van een erectie is totaal wat anders dan het stimuleren van ‘geen zin’. Veel mannen die het blauwe pilletje tot zich nemen ontbreekt het namelijk niet aan libido.

Maar in de zijlijn worden er wel producten voor vrouwen ontwikkeld, die het vremelden waard zijn. Zo is er een olie voor de clitoris die door niemand minder dan mama Kardashian wordt gepromoot…….

Het gaat om Zestra. Het idee hierachter is niet persé het hebben van meer seks, maar zorgen dat vrouwen meer van seks gaan genieten. Kwaliteit boven kwantiteit dus.

Er is onderzoek gedaan naar deze stimulerende olie en het blijkt dat vrouwen hierdoor meer zin krijgen in seks, er meer plezier in hebben en een intenser orgasme beleven. Het middel niet bij iedereen: sommigen vinden het opwindend en andere voelen niets.

Het is nog niet duidelijk hoe het middel precies werkt, maar hier wordt nog verder onderzoek naar gedaan. Zestra is in Amerika als veilig aangemerkt, maar nog niet doorgebroken in Nederland. Kris Kardashian Jenner wordt er in elk geval er bloedgeil van….

Lees ook:Met Foria gaat je vagina in de gloria
Lees ook:Sextape Kim Kardashian vliegt de schappen weer uit
Lees ook:Haargroeimiddel doet de penis krimpen
Lees ook:De kont van Kim Kardashian laat ook haar sextape met Ray J weer verkopen
Lees ook:Met een nieuw anticonceptiemiddel zet vrouw zelf de sluizen open of dicht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Neuk je met clitoris-olie weer de confetti uit het plafond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>