Nederlandse design-vibrators megapopulair dankzij ‘Vijftig tinten grijs’

De ‘Matroesjka’ en de ‘Forbidden Fruit’: het zijn sensaties op de seksspeeltjesmarkt. Ontworpen door de Amsterdamse Rianne Swierstra.

De afgelopen maanden is de verkoop na het succes van ‘Vijftig tinten grijs’ met 200% gestegen en zijn haar producten inmiddels internationaal gegaan naar 30 verschillende landen………..

Zo meldt RTV Noord Holland.

Het idee voor het ontwerpen van seksspeeltjes ontstond in 2000 toen Swierstra tijdens haar opleiding tot designontwerper een seksblad onder ogen kreeg. “Daarin stond zo’n groot roze ding. Toen dacht ik, dat kan toch veel mooier. Vrouwen hebben ook recht op mooie design spullen.”

In 2010 begon ze met het ontwerpen van een vibrator. 300 prototypes en een jaar verder was haar eerste seksspeeltje een feit. “Een testteam heeft het getest. Ik natuurlijk ook. En hij voelt goed.”

Volgens de ontwerper zijn de speeltjes een ultieme aanvulling op een goede sekspartij. “Er zit een motor in die 3000 x per minuut rond. Een mannentong kan dat niet. Het is een hele sensatie.” Toch hoeven mannen zich niet bedreigd te voelen. “Het is juist een hele mooie aanvulling.”

Lees ook:Vreemde fetish: ‘Dankzij glijmiddel glibber je zo je latex pak in’
Lees ook:Heeft u uw tippel-mileskaart bij u?
Lees ook:Marc Jacobs gaat op kinky toer met sex-accessoires
Lees ook:Geen seks na het huwelijk
Lees ook:Lekkere wijven zijn goed voor de mannenconcentratie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>