Stop je dildo’s en plugs niet in de afwasmachine

Uit een recente, Britse enquête bleek dat heel wat mensen zich nog behelpen met de huis- tuin- en keuken-sextoys. En dat moet je dan letterlijk nemen.

Van komkommers en elektrische tandenborstels tot kaarsen, je kan het zo gek niet bedenken of mensen hebben het al gebruikt om zichzelf te bevredigen.

Afgezien van de hygiënische bezwaren zijn deze praktijken ook gewoon gevaarlijk……..

Goede seksspeeltjes worden uitvoerig getest en onderzocht, en horen gecertificeerd te zijn en een licentie te hebben.

En dat is niet het enige. Uiteraard wil je je grote mensen speeltjes graag goed schoonhouden en dat brengt je misschien in de verleiding om ze net als kinderspeelgoed in de vaatwasser te stoppen.

Seksspeeltjes kun je het beste na ieder gebruik gewoon onder de kraan spoelen. Lauw water en antibacteriële zeep is dan de beste manier om dit te doen. Er bestaan ook speciale producten die gemaakt zijn om seksspeeltjes schoon te maken, en die kan je meestal vinden in winkels en op websites waar je ook de speeltje(s) kocht.

De vaatwasser is geen goed idee. Elektronische of mechanische delen zullen het water niet overleven en ook zachte materialen als rubber doen het niet altijd even goed in de hete omstandigheden.

Lees ook:De beste hygiëne voor de vagina: water bis bis
Lees ook:BJÖRN BORG wil koude kikkers veranderen in wilde seksbeesten
Lees ook:Consternatie: Star Wars speelgoed lijkt op dildo’s
Lees ook:Afgelopen sneeuwweken hebben ons op de sextoys doen duiken
Lees ook:Studenten van Oxford en Cambridge zijn zo geil als boter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>