Je vagina laten ruiken als zoete perziken of lelies of kaneel of …

Soms is de vagina in de war en kan zij weleens onaangenaam rieken. Afhankelijk van de ph-waarde is dit een wat visachtige of wat ammoniak-achtige lucht.

Maar behalve vaginapepermuntjes broeden biotechnologen op iets nieuws.

De startups willen ervoor zorgen dat iedere vrouw kan ruiken zoals ze wil……

Door middel van probiotica schijnt dit te beïnvloeden te zijn. Hun bedrijf met de toepasselijke naam Sweet Peach werft via crowdfunding op dit moment geld.

Hun methode kan schimmel- en bacteriële infecties en andere vagina-sores voorkomen, maar doet de punani geuren naar lelies, naar kaneel, naar….. vult u maar in.

Hoewel er niets is dat mannen meer opwindt dan de geur van vagina (uiteraard gedoucht) geloven de bio techneuten zeer in hun product.

“De geuren van een menselijk lichaam zijn niet perse menselijk, maar worden veroorzaakt door micro-organismen. Mensen zouden het recht moeten hebben die geur aan te passen en te personaliseren.”

Dat verschaft veel mogelijkheden. Ze hebben ook al ideeën voor een product honden- en katten-kak naar bananen laat ruiken.

Lees ook:Schaamhaar is de lokdoos van het lichaam
Lees ook:Kunst in Antwerpen: vagina snuiven
Lees ook:‘Waarom heeft niemand het over de stinkende camembert-lul?’
Lees ook:Lustige geur
Lees ook:Eet meer fruit: voor fris en fruitig sperma en vagina!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>