Ohlala: wie stout is krijgt een pikzwarte pieten-dildo!

Sinterklaas is natuurlijk het kleine kinderen-feestje bij uitstek, maar ook een dag om te plagen te teasen uit te dagen.

Volwassenen doen elkaar vaker spannende lingerie en volwassen speelgoed cadeau op het heerlijk avondje…..

Dat blijkt uit cijfers van online erotiekwarenhuis Pabo.nl.

Vorige week zag het erotiekconcern al een grote piek in het aantal bestellingen, maar afgelopen maandag, dinsdag en woensdag werden alle records gebroken met een omzet die bijna een kwart hoger is dan in 2013..

“We zien een duidelijke stijging ten opzichte van van vorig jaar”, stelt Marc Koster van moederbedrijf Beate Uhse. “Sinterklaas wordt net als Kerst steeds meer een moment om elkaar een lingeriesetje of een seksspeeltje cadeau te doen. Als de kinderen naar bed zijn volgt nog een cadeautjesronde voor de ouders.”

Bij de seksspeeltjes horen vibrators, vibrerende eitjes en handboeien tot de populairste cadeaus. Vrouwen krijgen voornamelijk beha’s, strings en catsuits in hun schoen, maar het rode, sexy kerstjurkje doet het ook al goed.

Van de zwartepietendiscussie had het online erotiekwarenhuis weinig last: de zwarte dildo’s en vibrators verkochten nog even goed als voorgaande jaren.

Pabo sponsort een behoorlijk aantal voetbalteams in Nederland. Daarom kunnen fans van FC Utrecht, ADO Den Haag, NAC Breda, SC Heerenveen, FC Groningen en SBV Excelsior nog een extra cadeautje krijgen bij hun bestelling: wie voor minstens €30,- bestelt, krijg gratis een lingeriesetje in de clubkleuren.

Lees ook:Wie wil er in een stoeipoespakje dildo’s tonen voor de PABO-folder?
Lees ook:Seksuele hoogtepunten onder de kerstboom
Lees ook:70% van de cliëntèle van erotiekbedrijf PABO is vrouw
Lees ook:Op niveau verleiden doe je in een 24-karaats gouden string
Lees ook:Platina dildo: voor eeuwig……..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>