Met bluetooth verbonden onderbroeken elkaar overal ter wereld geil maken

‘Wearable sex tech’, zo omschrijft het bedrijf OhMiBod haar producten.

Ze staan voor de 5e x op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, waar ze dit jaar de smartwatch koppelen aan hun massagestaven.

Zowel de vibrator als de vorig jaar geïntroduceerde damesslip met trilfunctie zijn via bluetooth aan Android Wear-horloge of Apple Watch te koppelen.

Dat meldt Apparata.nl.

De door de smartwatches gemeten hartslag wordt gesynchroniseerd met het trilpatroon. Hoe sneller de hartslag, des te intensiever je high-tech Tarzan tekeer gaat. Het trillingsritme is ook handmatig aan te passen.

Er is tevens een functie waarbij de trilspeeltjes synchroon gaan op muziek, die door de microfoon in de smartwatch wordt herkend. De gadgets + apps gaan vanaf maart in de verkoop.

Via smartwatches kunnen de speeltjes ook aan wifi worden gekoppeld, zodat gebruikers elkaars apparaat over de hele wereld kunnen aansturen.

De Bluemotion vibrator en cockring komen samen met bijbehorende apps in maart op de markt. Het massageapparaat is reeds beschikbaar voor $129,-

Lees ook:Apps maken vibrator interactief met erotische verhalen
Lees ook:Intelligente vibrator houdt rekening met persoonlijke seksfantasieën
Lees ook:Met deze masturbatiehand trek je je als man niet meer de blaren
Lees ook:Hoe slank word jij van seks?
Lees ook:Feministes hebben betere seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>