Nieuwe Crescendo buigzame vibrator: crescendo klaarkomen

Als het aan de mensen van Seymourpowell ligt, komt nevenstaande buigzame vibrator snel in de winkels.

Het apparaat heeft de veelzeggende naam Crescendo meegekregen en kan door de flexibiliteit in alle ‘hoeken en gaten’ voor plezier zorgen.

Bovendien ka het ding ~en welke man kan dat nou zeggen?~ keer op keer opnieuw gebogen worden, zonder aan vorm of hardheid in te leveren…..

De Crescendo (muziekliefhebbers weten dat dit aanzwellend betekent) kan verbonden worden met een ‘music mixer’-app, die de vibraties van de 6 verschillende motortjes kan regelen met een draadloze batterij, die voor maar liefst 4000 uur genot kan zorgen.

Hoofdontwerper Ketan Mistry is uiteraard dolenthousiast. “Bij het maken hebben we alle menselijke behoeftes en wensen in ons achterhoofd gehouden. We wilden niet dat technologie het gebruiksgenot in de weg zou staan. De Crescendo is dus eenvoudig, intuïtief en plezierig.”

Om het speeltje op de markt te krijgen is een budget van €70.000 nodig, dat het bedrijf hoopt te verzamelen via deze crowdfunding campagne.

 

Lees ook:Eerste keer naar stembus is net als eerste keer seks
Lees ook:De robot-pooier: met welke androïde wilt u vandaag seks?
Lees ook:Vrachtwagenchauffeur krijgt porno in achteruitspiegel
Lees ook:Nieuwe onderbroek in de strijd tegen erectiestoornissen en slecht sperma
Lees ook:Vrouwelijk libido wordt opgevreten door teveel cholesterol!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>