XXL seksspeeltjes

Bigger is better! XXL-seksspeeltjes zijn misschien niet meer zo opvallend maar de trend houdt zeker aan! Ieder jaar worden de seksspeeltjes weer groter. Niet alleen de XXL-dildo’s maar ook de vibrators en de dildo’s worden steeds groter. Ben jij wel in voor een uitdaging? Dan moet je zeker deze grote seksspeeltjes eens bekijken.

XL Dildo The Annihilator XXXL

extra-grote-dildo-the-annihilator-xxxl_12218The Annihilator is bijna 46 centimeter lang en heeft een omtrek van 11 centimeter! Geen dildo welke je makkelijk in je nachtkastje opbergt. Al is het alleen maar om zijn gewicht van ruim 3,5 kilo. Uitgevoerd in het zwart ziet deze grote dildo er imposant uit en is het één van de grootste dildo’s op de markt. Zeker geen seksspeeltje voor beginners.

XL Buttplug Red Boy

red-boy-extreme-buttplug-xxxl_4574Niet alleen de dildo’s zijn big, bigger, bigst! Ook xl-buttplugs worden steeds vaker verkocht. Daar waar een gemiddelde buttplug makkelijk in de hand past, moet je deze XL-buttplug, de Red Boy, zeker met twee handen tillen. Deze mega buttplug heeft een hoogte van circa 17 centimeter en is maar liefst 12 centimeter breed. De buttplug lijkt op een grote rode paddenstoel en heeft zeker een eigen kastje nodig om hem op te kunnen bergen.

XL vibrator Bigstuff

bigstuff-28-cm-vibrator-zeer-groot_22194Tijd voor vibraties, maar dan wel in grootste uitvoering! De extra grote vibrator Bigstuff heeft niet alleen een imposante lengte van 28 centimeter maar is ook nog eens ontzettend breed.  Dit is zeker één van de grootste vibrators van dit moment! Deze vibrator heeft nogal wat gewicht. Daarnaast heeft hij ook een zuignap zodat je de vibrator tijdens het gebruik niet zelf hoeft vast te houden.

Ben je op zoek naar grootst genot? Dan zijn deze extra grote seksspeeltjes gemaakt voor jou!

Geen reacties // Reageer