De beste seksspeeltjes van 2015

magic_wand_1De beste seksspeeltjes van 2015

2015 is bijna weer op z’n eind. Dat betekent dat ook wij van EasyToys de balans opmaken. Welke speeltjes scoorden dit jaar het beste? Welke vibrator ging er het meest met de pakketbezorger mee? Welke duo vibrator werd zelfs zo vaak besteld dat we hulp moesten inschakelen om alle pakketjes op tijd te kunnen bezorgen? Blik jij met ons terug op een heerlijk seksjaar?

  1. Er is maar een vibrator die onbetwist op nummer een blijft staan. En dat is de Europe Magic Wand Massager. Deze heerlijke massagestaaf is niet alleen makkelijk in gebruik maar ziet er ook nog eens discreet uit. Dit exemplaar is absoluut favoriet vanwege zijn veelzijdigheid! Je kunt er natuurlijk mee masseren maar je kunt je partner ook teasen met de Magic wand.
  2. speeltje_2Met stip op nummer twee: de Womanizer! Deze heerlijke vibrator is perfect voor iedere vrouw. Hij heeft namelijk als enige toy orgasme-garantie. Daarnaast is de Womanizer verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en modellen. Heb je ‘m nog niet getest? Grijp dan je kans! Dit heerlijke seksspeeltje zorgt er dankzij zijn zuigkracht voor dat je binnen 60 seconden een orgasme bereikt.
  3. De Twerking Butt! De nummer drie is een seksspeeltje dat speciaal voor mannen is. Dat de mannen van Nederland mee hebben gedaan aan de twerking trend van dit jaar is onmiskenbaar. De Twerking Butt is namelijk een fijne masturbator in de vorm van een paar billen welke niet alleen vibreert maar ook lekker stimuleert. Mannen schroom niet om jezelf dit jaar nog een heerlijke masturbator cadeau te doen! Het is niet voor niets het best verkochte mannenspeeltje van 2015.
  4. Op nummer vier vinden we een ander bekend seksspeeltje voor de man: de Fleshlight! Deze masturbator sleeve in de vorm van een zaklamp is niet voor niets een klassieker. Dit heerlijke speeltje voor mannen is discreet verpakt, kan overal mee naar toe en is ook nog eens verkrijgbaar in meerdere modellen en structuren. De Fleshlight kun je meerdere malen gebruiken. Wat wil je nog meer? Dit speeltje is de ultieme gadget voor de vrijgezelle man, ook in 2016!
  5. we_vibe_3Op nummer vijf vinden we de klassieker voor hem en haar! De We-Vibe duo vibrator. Deze prachtige vibrator is het ultieme seksspeeltje voor ieder koppel. De We-Vibe zorgt namelijk voor stimulatie van de clitoris maar ook voor stimulans bij de man. Dit speeltje schuif je er namelijk op bij haar en terwijl de man penetreert, geniet je van de stimulans en de trillingen. Zoek je op de valreep nog een cadeau voor je partner? Dan is de We-Vibe perfect!

 

Geen reacties // Reageer