Seksverslaafde vrouw vindt ideale job als dildo-testster

Kijk als je het nuttige met het aangename kunt verenigen, dan ben je natuurlijk spekkoper.

Hoewel ik een alcoholist niet zou adviseren in een slijterij te gaan werken, is dat wel zo ongeveer wat Gaby Barton-Gane doet.

Zij is een seksverslaafde jonge vrouw (nog maar 19) en test voor een bedrijf wel 20 sextoys per maand…….

Al vanaf haar 17e realiseert Gaby zich dat ze anders is dan andere meiden. Toen al was haar libido onstuitbaar. Vriendjes konden haar tempo van 3x daags dan ook niet bijbenen.

Sinds kort is Raj Maidment in haar leven en deze 20-jarige bouwvakker klust er op los. Hij is de eerste die haar kan bijhouden, vertelt Gaby opgetogen in The Daily Mail.

In het dagelijks leven werkt ze bij een verzekeringsbedrijf, maar buiten kantooruren klust ze dus bij voor Lovehoney. Vibrators, dildo’s, zwepen, verkleedpakes: you name it.

Samen met haar vriend test ze het ‘speelgoed voor grote mensen’ en schrijft ze recensies op de site van het bedrijf, die grif gelezen worden.

Een zegsman van Lovehoney.co.uk laat weten dat ze altijd op zoek zijn naar vrouwen die én van seks houden én kunnen schrijven. Uw sollicaties zijn welkom.

Lees ook:Mötley Crüe lanceert rockende vibrators
Lees ook:Vibrators verneuken het milieu!
Lees ook:Mannen die het voor het eerst met speelgoed-kutjes doen
Lees ook:Een dildo die ook op het haltafeltje kan
Lees ook:XXL seksspeeltjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>