Kleurboeken en vloeken voor boven de 18

Al eerder berichtten we u hier bij seks.blog dat de caran d’ache-dozen tegenwoordig ook veel door volwassenen uit de kast worden getrokken.

Zo is er het kleurboek 1001 fetishes voor boven de 18 jaar en je kunt als grote man of grote vrouw ook je fantasie op de loop doen gaan met een exemplaar van ‘Het eerste echte erotische kleurboek’……..

Speelplezier voor volwassenen met een vette knipoog, ideaal als ondeugend cadeautje maar natuurlijk ook om jezelf of je partner vele uren plezier te bezorgen. De 13 erotische scenes zijn gesitueerd in verschillende, vaak stijlvolle achtergronden en bieden voor ieder wat wils.

En dan is er nog de Britse kunstenares Sarah Bigwood (30), bekend onder haar artiestennaam PixieRah Design. Zij tilt de kleurhobby naar een nog hoger niveau met haar ‘Swear Word Coloring Book’. Jawel schelden zonder geluid te maken door ‘Fuck Everything’ en ‘Bollocks’ van kleur te voorzien.

Oorspronkelijk maakte ze alleen een digitale versie, maar ze kreeg zoveel aandacht voor het project dat ze er een fysiek boek van wilde maken. Dankzij een geslaagde Kickstarter-campagne kun je nu al een exemplaar kopen via Etsy. 

Lees ook:Kleurboek voor grote mensen over 1001 fetishes
Lees ook:Speelkwartier voor volwassenen: het 101 seksstandjes kleurboek
Lees ook:Meer testosteron doet vrouwen meer masturberen…
Lees ook:Kijk hoe groot je erectie nog is als je 40, 50 en 60 bent!
Lees ook:Gruizig van granaatappelsap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>