Nieuwe Nederlandse sexshop speciaal voor christenen

De Halal-sexshop en kosjere sextoys kenden we reeds en dus is het niet zo gek dat Nederland nu ook een christelijk erotiekbedrijf rijk is.

Gelovige christenvrouwen en -mannen twijfelen immers vaker aan seksuele grenzen in het leven dan gemiddeld…..

Zo blijkt uit onderzoek van de bewuste website intimitijd.nl onder 600 bezoekers, waarover de Evangelische Omroep bericht.

Christenen zijn vaker ontevreden over hun seksuele opvoeding en voelen zich vaker ‘schuldig’ over bepaalde gedachten en gevoelens. Dit is bij een kwart van hen het geval, dubbel zo vaak als bij niet-christenen.

“Veel mensen vinden het lastig dat de Bijbel (…) niet altijd even duidelijk is over wat wel of niet zou mogen op seksueel gebied,” aldus Els Gouman, de 29-jarige oprichtster van de site. “Als je als christen fantaseert over dingen waarbij je twijfelt of het wel is toegestaan, dan is het logisch dat je je daar schuldig over voelt.”

Christenen geven hun seksleven overigens wel gemiddeld een 7, wat dus nog net een tandje hoger is dan de niet gelovigen met 6,9.

Lees ook:Religie & seks
Lees ook:Praten over seksverslaving in de kerk
Lees ook:Kinky christenkoppel verkondigt het evangelie van partnerruil
Lees ook:Eerste vrouw werd geschapen uit penisbotje van haar man
Lees ook:Kwart verstandelijk gehandicapte vrouwen werd verkracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>