De eerste prijs-/vergelijkings-site van seksartikelen is een feit

Op het gebied van verzekeringen, energiebedrijven, politieke partijen en vele consumentenproducten bestaan er vergelijkingssites. Maar niet op het gebied van seksartikelen.

Ondernemer van Elen ontdekte dit gat in de erotiek-markt en zette Sex-Toy.com op. Daarmee is het vanaf nu mogelijk prijzen te vergelijken, zodat hier ook gaat gelden ‘de beste koop voor de beste prijs’.

“Het is jammer dat het aankopen van seksartikelen een taboe is, want seks hoort bij het leven net als eten”, aldus Van Elen, “We gaan wel naar de supermarkt voor onze boodschappen. Ik wil de online ‘supermarkt’ voor erotische artikelen creëren.”

Veel kleinere webshops met seksartikelen hebben het zwaar. Van Elen is zelf online marketeer en weet hoe Google Adwords campagnes gemaakt moeten worden, maar voor de erotische markt is dat een stuk lastiger. Google weert veel op seksueel gebied.

Volgens de ondernemer worden de meeste seksartikelen via internet verkocht en niet in sexshops of erotische warenhuizen. Mensen willen daar nog steeds liever niet gespot worden.

Sex-Toy.com is de dus eerste vergelijkingssite in z’n soort en meteen de grootste ter wereld. Er worden producten gepresenteerd en vergeleken van alle grote (en in de toekomst ook van kleine) aanbieders: Pabo, Easy Toys, Hunkemöller, Wehkamp, Bol.com, Willie.nl, Neckerman, Otto, ShyToBuy, voorhemvoorhaar.nl etc.

Lees ook:Online Erotisch Shoppen
Lees ook:Hoerenlopers: Google is watching you
Lees ook:Vrouwen willen graag seksspeeltjes kopen, maar dan met stijl
Lees ook:Studenten van Oxford en Cambridge zijn zo geil als boter
Lees ook:‘Google discrimineert porno-industrie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>